Dünyanın en zengin ülkesi o mesleklerden çalışan arıyor! Almanya’dan sonra rota oraya çevrildi: Asgari ücret tam 103 bin TL…

Dünyanın en zengin ülkesi o mesleklerden çalışan arıyor! Almanya’dan sonra rota oraya çevrildi: Asgari ücret tam 103 bin TL…

İsviçre, 85 bin işçi alımı yapacağını duyurarak yeni ilan yayınladı. Dünyanın en zengin ülkesi o mesleklerden çalışan arıyor. Üstelik asgari ücret tam 103 bin TL. İşte, İsviçre işçi alımı detayları…

Birçok sektörde çalışan sorunu yaşayan İsviçre özellikle yaşlı bakım ve hastanelerde çalışacak hemşire bulmakta zorlanıyor. Ülke yetkilileri, Rusya ile Ukrayna savaşından kaçarak ülkeye sığınanların ise bu açığı kapatmak için yeterli olmayacağını düşünüyor.

İsviçre’deki iş fırsatları kaçırılmaz gibi dursa da bu fırsatları değerlendirmek isteyenlerin bazı şartları taşıması gerekiyor. Bu şartların başında dil bilgisi, kendi geçimini sağlayacağını kanıtlama ve ikamet edecekleri ev bulmaları geliyor.

İSVİÇRE İŞÇİ ALIMI

Dünyanın en zengin ülkelerinden olan İsviçre’de asgari ücret fiyatları da oldukça yüksek. Saatlik asgari ücret 596 TL olurken, aylık bazda da 103 bin TL’lik bir maaş ediyor. Bu da ülkede çalışmayı oldukça cazip kılıyor.

İsviçre’nin yeni alım hamlesi, işçi ihtiyacını karşılamak ve ekonomik büyümeyi devam ettirmek için atılan önemli bir adım. Siz de uluslararası ilan şirketleri üzerinden İsviçre’nin işçi alım ilanlarını takip ederek kendinize en uygun iş fırsatını bulabilirsiniz.

isvicre-isci-alimi-1.jpg

İSVİÇRE’DE ÇALIŞAN ARANAN MESLEKLER

  • Hemşire
  • Doktor
  • Teknisyen
  • Bilgisayar uzmanı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN