Elinde Altın Ve Dolar Tutanlar Bu Çöküş Ağır Olacak! Dolar Uzmanı Selçuk Geçer'den 'Keriz Operasyonu' Uyarısı

Elinde Altın Ve Dolar Tutanlar Bu Çöküş Ağır Olacak! Dolar Uzmanı Selçuk Geçer'den 'Keriz Operasyonu' Uyarısı

Sosyal medya üzerinden yaptığı altın ve dolar yorumlarıyla dikkat çeken Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, yine çok çarpıcı açıklamalarda buldu. Yüksek rakamlar üzerinden açıklamalar yapan Selçuk Geçer, piyasada dönen durumu 'keriz operasyonu' diye değerlendirdi, dolar ve altın yatırımcısını ciddi ciddi uyardı.

Altın ve Para piyasasında yaşanan iniş çıkışlardan dolayı ekonomist ve uzman isimlerden de tek tek açıklamalar gelmeye başladı. Hızla yükselen enflasyon karşında piyasalarda etkilenirken, altın ve dolar alanlar ise ne yapacakları konusunda araştırmaya başladı. Altın ve dolar için uygun al-sat zamanı kollayan vatandaş ekonomist ve uzmanların değerlendirmelerine kulak asmaya başladı. Son zamanlarda yaptığı isabetli açıklamalarda kendinden sıkça söz ettiren Altın ve Para Piyasası Uzmanı Selçuk Geçer'de yatırımcı için hayati bir yorumda bulundu.

altin-002.jpg

"KERİZ SİLKELEME OPERASYONU BAŞLADI"

Altın 15 Nisan Cuma gününe 928,96 seviyesinde giriş yaptı. Dolar ise 14,64 seviyelerinde piyasada yerini aldı. Altın ve dolar kurunda yaşanan istikrarsızlık yatırımcıyı da tedirgin etmeye başladı. Altın alanlar uygun satış zamanını kollarken, altın alacaklarsa fiyatların düşmesini bekliyor. Altın ve para konusunda çok önemli değerlendirmeler yapan Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer ise elinde altın ve dolar tutanları uyardı. Dünya çapında Merkez bankalarının faiz kararlarını değerlendiren Geçer, yaşanılanları keriz silkeleme operasyonu diye nitelendirdi. Ons altında gerileme olmayacağının altını çizen Geçer, şunları kaydetti:

"Rusya ile Ukrayna gerilim sona mı erdi? Dünyada ekonomik açıdan bir rahatlama mı yaşanmaya başlandı? Peki altın fiyatları neden düşüyor? Çok net bir şekilde keriz silkeleme operasyonu başlamıştır. Ons altının düşmesini gerektirecek bir durum yok"

dolr.jpg

"BÜYÜK SOYGUN YAPACAKLAR!"

Altın piyasasında fiyat yükselişlerinin olması gereken dönemde altın fiyatları düştüğünü ifade eden Geçer, "Birileri çok büyük bir soygun yapıyorlar. Altın piyasasında panik yaratıp fiyatları belirli bir seviyeye çektiler. Hedefleri yere ulaşınca da oradan altın toplayacaklar ve sonrasında da altın fiyatları fırlayacak" diye konuştu.

"ONS ALTIN 2000 BİN DOLAR SEVİYESİNDE OLMALI"

Ons altının olmasının gerektiği seviyenin 2.000 Dolar üzeri olduğunu vurgulayan Geçer, "Yükseliş trendi sona ermedi sadece operasyon çekiyorlar" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN