Emekli Bayram ikramiyesi İçin Tarih ve Zam Oranı Verildi! İşte 2022 Emekli Bayram İkramiyesinin Yatacağı Tarih

Emekli Bayram ikramiyesi İçin Tarih ve Zam Oranı Verildi! İşte 2022 Emekli Bayram İkramiyesinin Yatacağı Tarih

Emekli bayram ikramiyesi bekleyenler için sona gelindi. Ramazan ve Kurban bayramında hesaplara yatacak olan bayram ikramiyesi için oran ve tarih netleşmeye başladı. Milyonlarca bayram ikramiyesi alacak olan kişinin gözü kulağı bu bayram ikramiyesine çevrildi. İşte 2022 Emekli Bayram ikramiyesine yönelik son gelişmeler.

Her yıl Kurban ve Ramazan bayramında verilen emekli bayram ikramiyesi bu yılda en çok merak edilenler arasında girdi. Enflasyondan dolayı ikramiyenin ne kadar yatacağı araştırılırken, hükümete yakın kaynaklardan emekli bayram ikramiyesine yönelik müjdeli haber açıklanmaya başlandı. 1 Mayıs'ta hesaplara yatacak olan bayram ikramiyesinin zam oranı ise sevindirecek cinsten. İşte Emekli bayram ikramiyesi için konuşulan rakamlar.

1435798.jpg

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ TUTARI NETLEŞMEYE BAŞLADI

Emekli Bayram ikramiyesi belli oldu mu? Bayram ikramiyesi ne zaman açıklanacak? Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? gibi sorular arama motorlarında sıkça aranmaktadır. Emekli bayram ikramiyesi alacak olanlarda müjdeli haberi bekler oldu. Geçtiğimiz gün toplanan Kabine toplantısından emekli ikramiyesine yönelik bir şey çıkmazken, ortada gezen iddialara göre emekli ikramiyesi tutarının iki bayramda 3 bin lira olacağı yönünde. Emekli Bayram ikramiyesine ilişkin çok fazla alternatif sunulurken, bir diğer iddia da asgari ücret tutarında olacağı. Merak ettiğiniz her şeyi sizin için derledik.

emek.jpg

İKİ BAYRAMDA CEPLERE 4 BİN LİRA GİREBİLİR

Bayrama az bir süre kala emekli bayram ikramiyesine yönelik zam tutarları da peş peşe gelmeye başladı. Bütçe maliyetinin hesaplandığı bu süreçte, toplantılardan bayram ikramiyesine yönelik fikirler de beyan edilmeye başlandı. Toplantıda bayram ikramiyesinin 2 bin lira olması yönünde görüş bildirenler var. Diğer bir görüş ise bayram ikramiyesinin her yıl enflasyona göre otomatik artış göstermesi. Enflasyon oranında artış sağlanırsa emekli ikramiyesi 1500 civarına çıkabilir. Uzman isim Mert Nayır ise iki bayramda emekli ikramiyesi tutarının 4 bin lira olacağını belirtmişti.

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİNDEN YARARLANACAK OLANLAR

Bayram ikramiyesinden Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK) vazife malullüğü, yaşlılık. malullük, ölüm aylığı ile sürekli iş göremezlik geliri alan vatandaşlara verilecek Bunun yanı sıra yine SGK'dan aylık alan; şehit yakınları, gaziler, muharip gaziler, güvenlik korucuları, şampiyon sporcular ve terörden zarar gören sivillerle ve yakınları da bayram ikramiyesi alacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN