Emeklilere 3 Bin TL SGK'dan 5 Bin TL belediyeden! Kimler 8 Bin TL ikramiye alabilecek?

Emeklilere 3 Bin TL SGK'dan 5 Bin TL belediyeden! Kimler 8 Bin TL ikramiye alabilecek?

Orada yaşayan emekliler Kurban Bayramı’nda çifte ikramiye sevinci yaşayacak. Öyle ki emeklilere 3 Bin TL SGK’dan 5 Bin TL belediyeden ödeme gelecek. İşte detaylar…

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, 31 Mart seçimlerinden önce ihtiyaç sahibi emeklilere verdiği 5 bin TL değerindeki bayram ikramiyesi sözünü yerine getirmeye hazırlanıyor. Belediye başkanının karşılayacağı ikramiye ödemeleri için başvuru sürecinin tamamlandığını söyleyen Aydar, kriterlere uyan yaklaşık 1000 emekliye Kurban Bayramı’ndan önce ödeme yapacaklarını duyurdu.

ceyhan-belediyesi-emekliye-ikramiye-2-001.jpg

“HALKIN VERDİĞİ HALKA GİDİYOR”

Zorlukları el ele, kol kola aşacaklarını vurgulayan Başkan Aydar, “Seçim döneminde söz verdiğim gibi mazeret üretmeksizin şartlarımızı zorladık. Toplamda 2 bin 200 emeklimiz başvuruda bulundu. Kriterleri karşılayan yaklaşık bin emeklimizi belirledik. Birimlerimiz bu süreçte titizlikle çalışarak kriterlere uyan hemşerilerimizi belirledi. Tek kriterimiz ‘gerçekten ihtiyaç sahibi’ olmalarıydı. Sözümüz söz. Her sözümüzü, arkamıza aldığımız halkımızla, halkımız için gerçekleştiriyoruz. Halkın verdiği, halka gidiyor. Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar olarak vatandaşlarımıza verdiğim sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyorum. Her yeni gün daha büyük atılımlarla halkımın hizmetinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

ceyhan-belediyesi-emekliye-ikramiye-1-001.jpg

ÖDEMELER NE ZAMAN YAPILACAK?

Emekliye bayram ikramiyesi Ramazan ve Kurban Bayramı’nda yılda 2 defa verilecek şekilde 3’er bin liradan 6 bin liraya çıkmıştı. Bu sene Kurban Bayramı ikramiyeleri 10-14 Haziran haftasında yapılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN