Emekliye son dakika haberi! Emekli vatandaşlar hesaplarını kontrol etsin! Bu bankadan maaş alanlara 7500 TL ödecek!

Emekliye son dakika haberi! Emekli vatandaşlar hesaplarını kontrol etsin! Bu bankadan maaş alanlara 7500 TL ödecek!

Emekliye maaş aldıkları bankalardan müjde geldi! Emekli vatandaşlar maaş aldıkları bankalardan 7500 liraya kadar ödeme alabilecek.

Emekliler maaşlarına ek olarak 7700 liraya kadar ödeme alabilme imkanı doğdu. Bazı bankalar tarafından düzenlenen bir yeniliğe göre, emekli vatandaşlar maaşlarını aldığı bankadan uygun faiz ile 7700 liraya kadar ödeme alabilecek. 

7700 liraya kadar ödeme almak isteyen emekli vatandaşlar maaşlarının yatırıldığı bankaya giderek emekli maaş hesapları aracılığıyla başvuru yapmaları gerekiyor. Başvuru yapan vatandaşların aynı gün içerisinde işlemleri gerçekleştiriliyor. 

Hangi koşullarda 7700 lira ödeme alabilirim?

Denizbank ve Vakıfbank'ta emekli maaş hesabı bulunan vatandaşlar 7700 liralık ödemeye başvuru sağlayabilecek. 7700 lira ödeme almak isteyen emekli vatandaşların daha önce bankalardan kredi kullanıp, düzenli ödeme yapmış ve ihtiyaç kredisi için başvuruda bulunmuş olması gerekiyor. Bu prosedürler kapsamında ödemelerini emekli maaş hesabından yapacak şekilde aynı gün içerisinde işlemleri yapılarak ödemeyi alabilecekler. 

Vakıfbank ödeme başvurusu nasıl yapılır?

Bir kamu bankası olan Vakıfbank'ta emekli maaş hesabı bulunan vatandaşlar, müşteriye uygun faizlerle 36 ay vadeli 7700 TL ödeme alabilecek. En yakın Vakıfbank şubesine giderek, bireysel müşteri temsilcisi üzerinden kredi başvuru formu alınarak eksiksiz bir şekilde doldurulması gerekiyor. Başvurunun onaylanmasıyla beraber aynı gün içinde ödemeniz gerçekleştirilebiliyor. 

Denizbank 7700 lira ödeme başvurusu nasıl yapılır?

Denizbank, emekli maaş hesabı bulunan müşterilerine birçok fırsat sunuyor. Emekli olmak isteyen vatandaşların hem emeklilik öncesinde hem de emeklilik sonrasında rahat etmesini sağlamak adına uygun faizli kredi çeşitleriyle müşterilerini memnun ediyor. İhtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlar için 3 ay ertelemeli 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. 

Acil ihtiyaçlar için vatandaşların yanında olan Denizbank'ta 7700 lira ödeme alabilmek için herhangi bir şubeye gitmenize gerek yok. Deniz Mobil uygulamasına girerek hafta sonları dahil olmak oturduğunuz yerden başvuru yaparak 7700 lira ödemenize aynı gün içerisinde sahip olabilirsiniz. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN