Et ve süt ürünlerine zam kapıda: 2023 bu yıldan daha zorlu geçecek

Et ve süt ürünlerine zam kapıda: 2023 bu yıldan daha zorlu geçecek

Artan enflasyon ve hayat pahalılığı vatandaşın belini bükmeye devam ediyor. Et ve süt ürünlerine yakın zamanda zam geleceğini söyleyen Gıda Perakendecileri Derneği Başkanı ve BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç, "Tedbir alınmazsa 2023, bu yıldan daha zorlu geçecektir" diye konuştu.

Gıda Perakendecileri Derneği Başkanı ve BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç '7.Private Label Zirvesi'nde açıklamalarda bulundu. Et ve süt ürünlerine zam geleceğine yönelik iddialarla ilgili konuşan Aykaç, "Eğer tedbir alınmazsa süt ve et konusunda 2023, bu yıldan daha zorlu geçecektir." dedi.

Aykaç şunları kaydetti:

"Eğer tedbir alınmazsa süt ve et konusunda 2023, bu yıldan daha zorlu geçecektir. Bugünlerde süt hayvanlarının girdi maliyetleri çok yüksek olduğu ve yeterli fiyatı piyasada bulamadığı için inekler kesime gitmiştir. Bu kesilen ineklerin de artık sonlarına gelinmiştir. İneği keserek sadece sütü değil eti de kestik. Et fiyatlarının da artacağı bugünlerde kulağımıza geliyor.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN