Evinizde en az 4 kişi yaşıyorsa hemen başvuru yapın! Yardım kararı çıktı: İşte ödenecek o miktar

Evinizde en az 4 kişi yaşıyorsa hemen başvuru yapın! Yardım kararı çıktı: İşte ödenecek o miktar

Devlet ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelere belirli tutarlarda yardım ödemesi yapıyor. Elektrik faturasını ödemekte zorlanan vatandaşlar da desteklerden yararlanabilecek. Ailedeki kişi sayısına göre ödemeler PTT üzerinden hesapları aktarılıyor. İşte devlet destek ödemeleri hakkında merak edilen tüm detaylar…

İhtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelere devlet tarafından sağlanan pek çok farklı destek ödemesi yer alıyor. Elektrik faturasını ödemekte zorlanan vatandaşlara da müjde devletten geldi. Elektrik fatura desteği kapsamında başvuru süreci merak edilirken faturasını getirene PTT'den ödeme yapılacak. İşte devlet destek ödemeleri hakkında merak edilen tüm detaylar…

ELEKTRİK FATURA YARDIMI NE KADAR?

Devlet tarafından sağlanan pek çok farklı destek ödemesi bulunurken bunlardan bir tanesi elektrik faturası ödemeleri olarak karşımıza çıkmaktadır. Aile içerisindeki kişi sayısına göre yapılan ödemeler merak konusu olurken belirlenen ödeme tutarları da şu şekildedir:

elektrik-fatura.jpg
1 kişilik aileler için 130,09 TL,
3 kişilik aileler için 173,46 TL,
4 kişilik aileler için 216,82 TL
5 kişilik aileler için 260,19 TL tutarında ödeme yapılıyor.

Faturası 130 TL ve üzerinde olan kişiler devlet tarafından sağlanan fatura desteğinden yararlanabilmektedir. Vatandaşların elektrik faturasının 130 TL ve üzerinde olması durumunda TC kimlik numaraları ve faturaları ile birlikte PTT şubelerine giderek destek ödemelerini alabilmektedir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN