Fiat zamları es geçti indirim yaptı! O modelini 555 bin TL'ye satmaya başladı!

Fiat zamları es geçti indirim yaptı! O modelini 555 bin TL'ye satmaya başladı!

Araç alacakların en çok tercih ettiği markalardan olan Fiat, en ucuz aracına Haziran ayı sürprizi geldi. Peş peşe gelen zamlar sonrasında Fiat o modelinde görülmemiş indirim haberini verdi. İşte, Fiat Egea fiyatı haberimizde.

Fiat Egea modellerinde Cross, Cross Wagon, Sedan ve Hatchback araç donanımına sahip dört farklı modeliyle satışa çıkartıldı. Hepsi farklı teknolojinin kapılarını aralarken kusursuz bir sürüş deneyimiyle Egea modelleri tasarımı, gelişmiş teknoloji ile güvenilir ve konforlu bir sürüş imkanı veriliyor.

Fiat Egea modellerinde hız sabitleme özelliği kullanıma sunulurken 30 km ve 160 km arasındaki hızlarda önde bulunan aracın tanımlanmasıyla güvenli mesafeyi korumaya yardımcı oluyor. Donanımsal özelliklerle beraber sürüş deneyimiyle daha rahat hale gelen Egea modellerinde Haziran ayına özel kampanyalı fiyatlarla satışa sunuldu.

Resmi internet sayfası üzerinde kampanyalı zaman içerisinde Türkiye satışında sunulan seçeneklerle beraber Haziran kampanyası devam etmektedir. SUV ve ticari araç modellerinde geçerli olan akü değişimi için servis ücretine özel olarak kampanya imkanı tanındı.

fıat egea

FIAT HAZİRAN KAMPANYASI

Fiat Yeni Egea Sedan modeli satış fiyatı 555.900 TL

Fiat Yeni Egea Hatchback modeli satış fiyatı 625.900 TL

Fiat Yeni Egea Cross modeli satış fiyatı 640.900 TL

Fiat Yeni Egea Cross Wagon modeli satış fiyatı 898.900 TL

Fiat Panda modeli satış fiyatı 599.090 TL

Fiat 500 modeli satış fiyatı 765.900 TL

Fiat 500 E modeli satış fiyatı 1.029,900 TL

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN