Garanti Bankası hesabı olanlar köşeyi döndü! Ev, araba, ihtiyaç... Tüm giderleriniz için faizsiz krediniz sizi bekliyor

Garanti Bankası hesabı olanlar köşeyi döndü! Ev, araba, ihtiyaç... Tüm giderleriniz için faizsiz krediniz sizi bekliyor

Garanti BBVA, tarafından yapılan duyuruda banka müşterilerine özel yeni kredi kampanyası başlatıldığı belirtildi. Söz konusu krediler faizsiz olarak uygulanırken, kredi imkanından yalnızca Garanti BBVA müşterisi olanlar yararlanabilecek. İşte, Garanti BBVA faizsiz kredi detayları...

Garanti BBVA, acil nakit ihtiyacı olan müşterileri için yeni bir kredi kampanyası başlattı. Banka, Garanti BBVA Mobil Bankacılık üzerinden yapılacak başvuruların ardından 25.000-35.000 TL arasında faizsiz ihtiyaç kredisi kullanma hakkı tanıyacak.

SIFIR FAİZLİ KREDİ İMKANI

Garanti BBVA'nın müşterilerine özel sunduğu yeni kredi kampanyası sıfır faizli seçeneğiyle dikkat çekiyor. 25.000-35.000 TL arasında değişen kredi imkanından yararlanan müşteriler ayrıca geri ödemelerini de uygun vade seçenekleriyle yapabilecek.

haber-5-ic.jpg

12 AYA VARAN VADE FIRSATI

Garanti BBVA, müşterilerini kapsayan yeni kredi kampanyası esnek vade seçenekleriyle de ön plana çıktı. Başvurusu onaylanan müşteriler, ihtiyaçları doğrultusunda 3, 6 ve 12 aylık vade seçeneklerinden faydalanabilecekler. Bu alternatif sayesinde müşteriler sıkışmadan diledikleri planlama özgürlüğünde geri ödemelerini yapmış olacak.

Garanti Bankası'nın sunduğu yeni kredi kampanyasından faydalanmak isteyenler başvuru işlemlerini mobil uygulama ya da Garanti BBVA şubelerinden kolaylıkla yapabilirler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN