Simpsonlar'ın Twitter kehaneti çıktı! 13 yıl önce bilmişler

Simpsonlar'ın Twitter kehaneti çıktı! 13 yıl önce bilmişler

Kehanetleriyle ünlü dizi The Simpsons çizgi dizisi, öngörülerine bir yenisini daha ekledi. Dizinin, Elon Musk'ın kararıyla Twitter'ın logosunun X işareti olarak güncellenmesini önceki bölümlerinde işlediği ortaya çıktı. İşte o anlar...

ABD'nin en uzun soluklu dizisi The Simpsons, dünya genelinde kamuoyunu ilgilendiren olayları yıllar önce konu etmesiyle biliniyor. The Simpsons, şimdi de Twitter'ın adının ve logosunun X olarak değiştirilmesini önceden ekrana getirmesiyle gündem oldu.

TWITTER'IN YENİ X OLDU

52 yaşındaki iş insanı Elon Musk, Twitter'ı 2022 yılında satın aldığından beri birçok değişik yaptı. Bu değişikliklerin sonuncusu ise Twitter'ın adı ve logosu oldu. Twitter'ın, kurulduğu 2006 yılından bu yana kullandığı, logosu ve ismi X olarak değiştirildi.

ELON MUSK'IN KARARINI ÖNCEDEN BİLDİLER

Geleceğe dair tahminleriyle bilinen The Simpsons dizisinin bu değişimi de tahmin ettiği düşünülüyor. Dizinin 2012 yılındaki bir bölümünde, Homer karakterinin Twittter'ın yeni logosuna benzer sembolü olan bir uygulama kullandığı görülüyor. Homer akıllı telefonunda gezinirken X logolu bir uygulama izleyicilerin dikkatini çekti.

simpsonlar-twitter-x-slon-musk.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN