İnternet, su, doğalgaz, doğalgaz faturaları için geçerli! 120 TL iade ediliyor! Sadece 10 gün kaldı!

İnternet, su, doğalgaz, doğalgaz faturaları için geçerli! 120 TL iade ediliyor! Sadece 10 gün kaldı!

Fatura ödeyen vatandaşlar bu habere çok sevinecek. İnternet, su, elektrik doğalgaz faturası için 120 TL'ye kadar geri ödeme yapılacak aktarıldı. Son başvuru tarihi 30 Nisan 2023 olarak belirtildi. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Finansbank tarafından sağlanan yeni kampanya kapsamında otomatik ödeme talimatı veren 30 vatandaşlar için 20 TL'ye 25 gün geçerli para puan kazanma şansı tanınıyor .Başvuru yapacak kişiler için son başvuru tarihinin 30 Nisan 2023 olduğu aktarıldı. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

KAMPANYA DETAYLARI PAYLAŞILDI

1 Nisan-30 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları ya da QNB Finansbank vadesiz hesaplar üzerinden verilen otomatik fatura ödeme talimatı kampanya kapsamında yer alacak. Kampanya süresi içerisinde iptal edilen ve yeniden verilen fatura talimatları kabul edilmez.

qnb-finansbank-kampanya.jpg


Verilen her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 40 TL olmak üzere toplamda en fazla 120 TL para puan verileceği aktarıldı. Kredi kartından kazanılan ödüller için faturaların 29 Eylül 2023 tarihine kadar en az bir kez ödenmesi gerekiyor. Verilen talimat kapsamında 31 Ekim 2023 tarihine kadar açık olması gerekmektedir. Belirtilen tarihe kadar iptal edilmesi durumunda ise para puan ödülleri geri alınır. Tanınan puanları kullanılması durumunda ise alınacak tutar kredi kartı ekstre borcuna yansıtılır.

Hesaptan verilen talimatlar için 31 Mayıs 2023 tarihine kadar ilgili faturanın ödenmesi gerekmekte olup, kazanılan ParaPuan 1-10 Haziran 2023 tarihleri arasında CardFinans Nakit kartına, kredi kartından verilen talimatlar için kazanılan ödül faturanın ödendiği ayın son iş günü, CardFinans veya QNB First logolu kredi kartınıza yüklenecektir.

Ödeme tarihi kapsamında hesap bakiyesinin ya da kredi kart limitinin yetersiz olması durumunda ise ödeme işlemleri yapılmayacaktır.

qnb-finansbank.jpg
Kampanyaya katılım sağlayacak kişilerin yalnızca CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları ile QNB Finansbank vadesiz hesap üzerinden otomatik ödeme talimatı verebileceği aktarıldı.


Hesaplara tanımlanan para puanların kullanım süresi 25 gün olarak aktarıldı. Bu süre zarfında kullanılmayan para puanların geri alınacağı belirtildi.


QNB Finansbank Şubelerinden, Çağrı Merkezi, QNB Mobil veya Bireysel İnternet Bankacılığından otomatik fatura ödeme talimatı verilebilir.


Her müşterinin kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabileceği belirtirken toplamda en fazla 120 TL değerinde para puan kazanılabileceği belirtildi.


Para puan kampanyasına dahil olan faturaların başka kampanyaları katılımı sağlanamaz.
Enpara, CardFinans Ticari, CardFinans Fix, Sanal Kartlar, CardFinans Trendyol ve Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartları üzerinden vereceğiniz talimatlar kampanyaya dahil değildir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN