İş Bankası'ndan rekor promosyon ödemesi! Bayram öncesi ilaç gibi promosyon... 3 gün içerisinde yatıyor!

İş Bankası'ndan rekor promosyon ödemesi! Bayram öncesi ilaç gibi promosyon... 3 gün içerisinde yatıyor!

Ülkemizde yer alan emekli promosyon rekabeti her geçen gün hızlanmaya devam ediyor. Türkiye İş Bankası tarafından yapılan güncelleme ile birlikte emekli vatandaşların dikkatini çekti. Son aylarda yaşanan emekli gelişmeleri ile birlikte Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ile en düşük emekli maaşı promosyon ödemeleri yeniden güncellendi. İşte güncel İş Bankası emekli promosyonu...

EMEKLİLERE BAYRAM ETTİRECEK PROMOSYON!

2023 yılının nisan ayı ile birlikte promosyon ödemelerinde yapılan güncellemeler tüm hızıyla devam ediyor. 28 Şubat tarihinde TBMM tarafından yapılan oturumda kabul edilen Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ile ilk etapta 2 milyon 250 bin kişinin emekli olması bekleniyor.

Emekliliğin kapıya dayanması ile birlikte EYT düzenlemesinden faydalanan vatandaşlar SGK'nın yolunu tuttu. Sosyal Güvenlik Kurumları tarafından alınan emeklilik ayı başvurusu ile birlikte ilk emekli maaşlarının nisan ayı ile birlikte yatacağı açıklanmıştı.

Daha EYT düzenlemesinin üzerinden çok geçmeden 2023 yılının başında güncellenen en düşük emekli maaşına da zam geldi. En düşük emekli maaşının 5 bin 500 TL'den 7 bin 500 TL'ye yükselmesiyle birlikte promosyon ödemeleri yeniden gündeme geldi.

0x0-bankalar-promosyon-yarisini-hizlandirdi-fakat-bazi-kelime-oyunlari-yanilmalara-yol-acabilir-1659858302766.jpg

PROMOSYON ÖDEMESİNDE NİSAN GÜNCELLEMESİ!

Ülkemizde yaşanan emekli gelişmeleri ile birlikte promosyon ödemelerindeki rekabet yeniden hız kazandı. EYT düzenlemesi ile birlikte gündeme gelen en düşük emekli maaş zammı ile promosyonlar otomatik olarak artışa geçti.

Milyonlarca vatandaş tarafından alınan promosyon ödemelerine dair gelişmeler 2023 yılının nisan ayı ile birlikte devam ediyor. İş Bankası'nın güncel promosyon ödemelerini yayınlaması ile birlikte yarışa dahil oldu.

0x0-emekliye-2550-tlye-kadar-promosyon-emekliye-ek-zam-olacak-mi-bankalar-ne-kadar-promosyon-veriyor-1595601307418.jpg

İŞ BANKASI NİSAN AYI PROMOSYON MİKTARLARI!

Emekli maaşına göre verilen promosyon ödemeleri bankalar tarafından düzenlenen maaş aralığına göre miktarı değişiyor. En yüksek promosyonu almbilmek için 10 bin TL ve üzerinde maaş almanız gerekir. Nisan ayı ile birlikte promosyon ödemelerini güncelleyen İş Bankası'nın güncel promosyon ödemeleri şu şekilde;

  • 3.500 TL'ye (3.500 TL hariç) kadar olanlar 4.500 TL
  • 3.500 TL - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olanlar 5.250 TL
  • 7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olanlar 6.750 TL
  • 10.000 TL ve daha fazla olanlar 7.500 TL

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN