İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden nakit yardımı! Başvuran herkese 7 bin TL veriliyor: Son tarih...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden nakit yardımı! Başvuran herkese 7 bin TL veriliyor: Son tarih...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan gençleri sevindiren haber. 7 bin TL ödeme verilecek. İşte ödemeye ilişkin tüm detaylar ve bilgiler....

Ekrem İmamoğluİstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gençler için önemli bir adım atıyor. Seçim vaatlerinde yer alan dar gelirli vatandaşlara destek olma sözünü yerine getiriyor. İmamoğlu, tüm İstanbullulara sevindirici bir haber verdi: Geri ödemesiz olarak 7 Bin TL destek sağlanacak. Bu destek için ALO 153'ü arayarak Belediye'ye ulaşabilirsiniz ve hemen başvuruda bulunabilirsiniz. İşte detaylar...

Ekrem İmamoğlu

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU'NDAN GENÇLER İÇİN ADIM

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), dar gelirli genç çiftlere evlilik destek ödemesi yapacağını duyurdu. Bu destekten faydalanmak isteyen çiftler, başvurularını Alo 153 Çözüm Merkezi veya İstanbul Senin mobil uygulaması üzerinden yapabilecekler. Destek miktarı bir defaya mahsus olup, 7 bin TL olarak belirlendi. İBB, gelir ve ihtiyaç durumu tespit edilen 10 binin üzerinde çifte bu ödeme yapacak. Başvurusu onaylananların hesaplarına destek miktarı yatırılacak. İşte ayrıntılar...

Ekrem İmamoğlu

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim vaatlerinden biri olan dar gelirlilere destek sağlama sözünü yerine getiriyor. İBB, evlenmek isteyen dar gelirli gençlere 7 bin TL geri ödemesiz destek sağlayacak. Bu müjdeli haberle birlikte milyonlarca genç, bu destekten faydalanabilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılan duyuruya göre, dar gelirli çiftlere evlilik destek ödemesi yapılacak. Bu destekle, ihtiyaç sahibi çiftlerin düğün masraflarına katkıda bulunulacak. Başvurular, Alo 153 Çözüm Merkezi veya İstanbul Senin mobil uygulaması üzerinden yapılabilecek.

İBB tarafından sağlanan bu destek, tek seferlik ve geri ödemesiz olarak verilecektir. Başvuruların ardından çiftlerin gelir ve ihtiyaç durumları değerlendirilecek ve şartları sağlayan 10 binden fazla çifte bu ödeme yapılacak. Başvurusu onaylanan dar gelirli çiftlerin hesaplarına 7 bin TL destek yatırılacak.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu sosyal destek projesini duyururken, "Hayalleri gerçek, mutlulukları daim olsun" şeklinde bir açıklama yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, evlilik hazırlığındaki çiftler için yeni bir destek paketi sunarak dikkat çekti. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından hayata geçirilen bu proje, çiftlerin evlilik süreçlerine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Dar gelirli çiftler için sağlanan bu destek kapsamında, çiftlerin iş durumu, maddi yeterlilikleri ve ihtiyaçları sosyal araştırma ile değerlendirilecek. Başvuruların onaylanması durumunda, ödeme kadının hesabına yapılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bu adımı, dar gelirli gençlerin yanında olduğunu gösteriyor ve hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmayı hedefliyor. Bu destek sayesinde, evlilik hazırlığındaki çiftlerin maddi yükleri hafifleyecek ve mutlulukları artacak.

Özetle, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, dar gelirli gençlere evlilik destek ödemesi yapacak. Başvurusu onaylanan çiftlerin hesaplarına 7 bin TL yatırılacak. Bu destek, çiftlerin düğün masraflarına katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN