Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin 12 lirayı gördü

Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin 12 lirayı gördü

Sene sonunun gelmesiyle birlikte altına olan rağbet arttı. Gram altın tarihi rekorlar kırmaya devam ediyor.

Altın fiyatları yıl sonunda rekor kırmaya devam ediyor. Saat 04:00-05:00 arasında gram altın fiyatları Kapalıçarşı'da 2 bin 12 liraya kadar yükseldi.

Altın fiyatlarında yükseliş sürerken, yatırıcımlar, "Gram altın bugün ne kadar, kaç TL?" sorusunu gündeme getirdi. 25 Aralık'ta gram altın 1.932,03 lira seviyelerinden alıcı bulurken, 1.932,49 lira seviyelerinden satış gerçekleşmişti. Bugün ise gram altın tarihi rekora koştu.

GRAM ALTIN REKOR KIRDI

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz artırım sürecini sonlandırma ve 2024 Mayıs ayında faiz indirimine gitme beklentisi, değerli metaller üzerinde olumlu bir etki yaratıyor.

Kapalıçarşı'da fiziki gram altın, saat 04:00-05:00 arasında 2 bin 12 TL'ye kadar çıkarak tarihi yüksek seviyesini gördü. Şu an itibariyle Kapalıçarşı'da gram altın 1997 liradan alış, 2004 liradan satış fiyatıyla işlem görüyor.

.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN