Kötü haberi 'Herkese geçmiş olsun' diyerek duyurdu! Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan herkesi tir tir titreten uyarı

Kötü haberi 'Herkese geçmiş olsun' diyerek duyurdu! Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan herkesi tir tir titreten uyarı

Merkez Bankası son yaptığı toplantıda faizi yüzde 15'ten yüzde 17'ye çıkarmıştı. Alınan karar ile birlikte bankaların uyguladığı kredi faiz oranları da değişmiş oldu. Vatandaşlar 'Bankaların kredi faiz oranları ne kadar oldu?' sorularını araştırırken ünlü ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan korkutan uyardı geldi. 'Herkese geçmiş olsun' diyen Demirtaş, acı haberi duyurdu. Kredi çeken artık yandı! Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan herkesi tir tir titreten uyarı.

Kredi kartı kullananlar dikkat! Merkez Bankası son toplantısında faiz oranını yüzde 15'ten yüzde 17'ye yükseltti. Alınan karar sonrası bankalar uyguladıkları faiz oranlarında değişikliğe gitti. Rakamları gören isyan ediyor. Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan herkesi tir tir titreten uyarı. Bunu yapan parasından olacak!
Kötü haberi 'Herkese geçmiş olsun' diyerek duyurdu. İşte özgür Demirtaş'ın dikkat çeken açıklamaları...

ghghgh-2023-07-26t110710-787.jpg

MERKEZ BANKASI'NDAN FLAŞ KARAR! RAKAMI DUYAN BANKAYA KOŞUYOR

TCMB geçen haftaki 250 baz puanlık faiz artışının arıbugün TCMB parasal sıkılaşma sürecini destekleyecek seçici kredi ve miktarsal sıkılaştırma kararları açıkladı. Karar kapsamında kredi kartı nakit kullanımlarına ve kredili mevduat hesaplarına uygulanan aylık azami faiz oranı yüzde 2,89’a yükseltildi. Aynı zamanda yüzde 3 olan TL ticari krediler için aylık büyüme sınırının yüzde 2,5 olarak belirlenmesine karar verildi.

gfgfgf-2023-07-26t110645-831.jpg

ÜNLÜ EKONOMİST UYARDI: HERKESE GEÇMİŞ OLSUN!

Alınan karar sonrası görüşlerini sosyal medya hesabından paylaşan Prof. Dr. Özgür Demirtaş, kredi çekenleri uyardı. 'Herkese geçmiş olsun' diyerek kötü haberi duyuran Demirtaş, "Ticari Kredi Faizlerinde muazzam artışa hazır olun. 10 puanlık artış hemen yansıyacak. Ticari kredi ile dönen herkese geçmiş olsun. Ama eksik bir karar: Merkez Bankası faizini düşük tutarak bu iş eksik kalır. Ayrıca Yatırım ve İhracat kredilerinde çıt yok o da eksik." uyarısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN