Otomotiv fiyatlarında görülmemiş düşüş! Fiyatlar 2002 seviyesinin de altında: Otomobil dünyası böylesini görmedi

Otomotiv fiyatlarında görülmemiş düşüş! Fiyatlar 2002 seviyesinin de altında: Otomobil dünyası böylesini görmedi

Ülkemizde en çok fiyatı artan ürünlerin başında otomobil fiyatları gelmekte. Bunun en büyük nedeni ise döviz kurunda yaşanan ekonomik krizden kaynaklanıyor. Araç sahibi olmanın hayalini kuran milyonlarca kişi 'Araç fiyatları düşecek mi?' sorusunu araştırırken beklenen haber geldi. Otomotiv fiyatlarında görülmemiş düşüş. Otomobil üreticilerinin başında gelen Çin'de görülmemiş fiyatlar. 2002 seviyesinin altına kadar düştü. İşte detaylar haberimizde...

Otomobil fiyatları yeni yılda da en çok merak edilen konuların başında gelmekte. Ucuz yolda araç sahibi olmak isteyen milyonlarca kişi arama motorlarına 'Araç fiyatları düşecek mi, artacak mı? Otomobil fiyatları ne kadar oldu?' sorularını araştırmakta. Beklenen haber ise sonunda geldi. Güzel haberi piyasa uzmanı Hakan Doğu verdi. Otomotiv fiyatlarında görülmemiş düşüş! Fiyatlar 2002 seviyesinin altına kadar geriledi.

OTOMOBİL FİYATLARINDA GÖRÜLMEMEİŞ DÜŞÜŞ

Dünya genelinde araç fiyatlarının düştüğünü belirten Hakan Doğu, "Dünyada araç fiyatları düşmeye devam ediyor. Çin fiyatları 2002 seviyesine düşmüş. İç piyasada yandım diyen Çin'li daha karlı satmak için başka pazarlara saldırdıkça oralarda fiyat dengesi bozuluyor." yorumunda bulundu.

yeni-proje-2024-04-07t134033-545.jpg

"2002 SEVİYESİNE KADAR GERİLEDİ "

Özellikle Çin ve bazı Avrupa ülkelerinde fiyatların 2002 seviyesine kadar gerilediğini belirten Doğu, şunları söyledi:

"Ne var işte ne iyi diyenlere:

Otomotiv çok ağır yatırımlı bir iştir. Fiyatlar böyle düşerse kimse ayakta kalamaz. Üreticisinden, yetkili sayıcısına, kiralama şirketine.

Not: 4 ay önce youtube videosunda fiyatlar düşecek dediğim için küfredenlerin yerini yeni seyreden yorumlarında "adam bilmiş" deme moduna geçmişler."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN