Piyasalarda yükseliş sürüyor: İşte döviz kurunda son durum

Piyasalarda yükseliş sürüyor: İşte döviz kurunda son durum

Döviz kuru, bilhassa TL'nin erimesiyle beraber vatandaşın sıkı takibine girdi. Uzun süredir dalgalı seyreden piyasalarda bugün de yükseliş sürüyor. Dolar, önceki kapanışına göre yukarı ivmeyle güne 18,7181 seviyesinden başladı. Euro ise belirgin yükselişle 19,9010 seviyesiyle açılış yaptı.

Türk Lirası'nın yaşadığı tarihi değer kaybı ve yönetimin, döviz kurunun aşırı yükselişine karşı etkili bir mücadele gerçekleştirememesi nedeniyle piyasaların istikrarsız gidişatı devam ediyor. Vatandaşın merakla takip ettiği dolar ve euroda, son dönemdeki yukarı ivmeli hareket haftanın dördüncü iş gününde de sürüyor.

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

Bu yıl tarihi değer kazanan dolar, güne 18,7181 seviyesinden başladı. Dolar/TL, bir önceki kapanışını ise 18,7126 seviyesinden gerçekleştirmişti.

EURO BUGÜN NE KADAR?

Dolar karşısında bir süre değer kaybı yaşamasının ardından yeniden yükseliş kaydeden euro da, perşembe gününde yükselişini sürdürüyor. Önceki kapanışını 19,8601 seviyesinden yapan euro/TL, güne 19,9010 seviyesinden başladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN