Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay tarih verdi: EYT düğümü ne zaman çözülecek?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay tarih verdi: EYT düğümü ne zaman çözülecek?

Milyonlarca EYT'li 20 yılı aşan kördüğümün artık çözülmesini bekliyor. Düzenlemeye ilişkin tarih veren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, "EYT ile ilgili sorunu 1-2 hafta içinde çözeceğiz" dedi. EYT meselesini en erken 3 Ocak'tan itibaren görüşülmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan EYT düzenlemesine hakkında geçen hafta yaptığı açıklamada, "2023’e bu konuyu masamızın üzerinden kaldırarak girelim diyoruz. Çalışma bu istikamette devam ediyor. İnşallah güzel bir neticeye varır ve böylece de adımı atarız" demişti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, milyonları ilgilendiren emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesine ilişkin tarih verdi.

"EYT İLE İLGİLİ SORUNU 1-2 HAFTA İÇERİSİNDE ÇÖZECEĞİZ"

Oktay, AK Parti Çubuk İlçe Başkanlığı'nı ziyaretinde yaptığı açıklamada, "EYT ile ilgili sorunu söz verdiğimiz gibi yıl bitmeden 1-2 hafta içerisinde çözeceğiz" dedi. Meclis tatile girdiği için EYT düzenlemesi en erken 3 Ocak Salı gününden itibaren görüşülebilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN