FAST işleminde 'limit' kararı: 100 bin liraya kadar...

FAST işleminde 'limit' kararı: 100 bin liraya kadar...

Merkez Bankası, FAST sisteminin limitini 4 Nisan'dan itibarıyla 50 bin liradan 100 bin liraya çıkaracağını duyurdu.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Finansal Aktarım Hızlı Ödeme Sistemi (FAST) işlem limitlerinde bir güncelleme yaptı. TCMB'nin resmi internet sitesinde yayınlanan bilgilere göre, FAST sistemindeki işlem başı limitlerinde değişiklik yapıldı.

50 BİN LİRADAN 100 BİN LİRAYA ÇIKTI

Bu güncellemeyle birlikte, FAST sistemi kullanıcılarına daha geniş bir işlem alanı sunulacak. Önceden herhangi bir işlem limitine tabi olmayan FAST sisteminde, artık işlem başına en fazla 100 bin lira gönderilebilecek. FAST limiti, güncellemeden önce 50 bin lira olarak uygulanıyordu.

KAREKOD KULLANILARAK 250 BİN LİRAYA KADAR ÖDEME

Dinamik doğrulamalı iş yeri ödemelerinde ise ayrı bir düzenleme yapıldı. FAST-TR Karekod kullanılarak gerçekleştirilecek bu işlemlerde tek seferde 250 bin liraya kadar ödeme yapılabilecek.

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN