Ülker, Ramazan Bayramı’nı 67 ürünle karşılayacak

Ülker, Ramazan Bayramı’nı  67 ürünle karşılayacak

Ülker, Ramazan Bayramı'nda 67 farklı ürün çeşidiyle evlere misafir olmaya hazırlanıyor. Toplamda hediyelik ve ikramlık ürünlere 16 yeni ürün eklediklerini söyleyen Ülker Pazarlama Üst Yöneticisi Mustafa Kabakçı, "Her zamanki gibi uygun fiyatlarla ürünlerimizi tüketicilere sunacağız.” dedi.

Ramazan Bayramı’na özel çikolata ve şekerlemelerle hazırlanan Ülker, bu bayramda 67 farklı ürün çeşidiyle evlere misafir olacak.

Ülker Pazarlama Üst Yöneticisi (CMO) Mustafa Kabakçı, Ülker ürünlerinin geniş kitlelere ve çeşitli damak tatlarına hitap ettiğini belirterek, “Bu Ramazan Bayramı’nda her zamanki gibi uygun fiyatlarla ürünlerimizi tüketicilere sunacağız.” dedi. Toplamda 67 hediyelik ve ikramlık ürün hazırladıklarını ve 16 yeni ürün eklediklerini söyleyen Kabakçı, “Ülker Ece ve Çikolatin bayram için klasik tercihler arasında olmaya devam edecek.” diye ekledi.

Çikolata kategorisinde Ülker Laviva ve Ülker Çikolata Truffle’in yanı sıra yeni ürünlerin de yer aldığını belirten Kabakçı, şekerleme kategorisinde ise Ülker Lokumcuk’un yeni hediyelik kutusu ve vişne lezzetiyle sunulacağını duyurdu. Ayrıca, bu senenin yeni trendi olan "cool lime" lezzetiyle Toffe sevenleri buluşturacaklarını sözlerine ekledi.

Ülker, hediyelik ürün göndermek isteyen veya bayram ziyaretlerine gidemeyen tüketiciler için e-ticaret ve online kanallarda geniş ürün seçenekleri sunacak. Ayrıca, "Ülker’siz bir bayram düşünülemez" sloganıyla Ülker Apartmanı reklam serisinin devam edeceği belirtildi.

Geçtiğimiz yıl bayram döneminde hediyelik ve ikramlık çikolata, şekerleme tüketiminin arttığını belirten Kabakçı, 2023 yılında çikolata pazarının yüzde 61’inin paketli, yüzde 39’unun ise dökme ürünlerden oluştuğunu açıkladı. İkramlık şekerleme pazarının ise toplamda 1,9 milyar TL ciroya ulaştığını belirten Kabakçı, Ülker’in çikolatada yüzde 41,3’lük pazar payıyla liderliğini sürdürdüğünü kaydetti.

Bölgesel olarak, Marmara Bölgesi’nin hediyelik ve ikramlık çikolata satışlarında yüzde 32 ile ilk sırada yer aldığını ifade eden Kabakçı, çikolata satışlarında Marmara’yı yüzde 22 ile İç Anadolu, yüzde 16 ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin takip ettiğini belirtti. En fazla ikramlık şekerlemenin ise Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri’nde tüketildiğini vurgulayan Kabakçı, bu bölgeleri sırasıyla Marmara, İç Anadolu, Ege, Akdeniz ve Karadeniz bölgelerinin izlediğini açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN