Ünlü ekonomist yıl sonunda doların kaç TL olacağını açıkladı! Doları olan da olmayan da döviz bürosuna koşacak!

Ünlü ekonomist yıl sonunda doların kaç TL olacağını açıkladı! Doları olan da olmayan da döviz bürosuna koşacak!

Döviz kurunda yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşların gündeminde. Mart ayının son haftalarında atağa geçen dolar kuru 19 TL seviyesini aşmış durumda. Dolar kurunda yaşanan yükseliş yatırımcıları tedirgin ederken, 'Dolar yükselir mi, düşer mi? Dolar ne kadar olacak?' soruları araştırılmaya devam ediyor. Ünlü ekonomist Şenol Babuşçu, doların yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı! Dolar olan döviz bürosuna koşacak. İşte dolar kurunda yaşanan son dakika gelişmeleri...

Dolarda son dakika gelişmeleri peş peşe geliyor. Mart ayının bitiminde 19 TL'yi aşan dolar kuru 20 liraya doğru gidiyor. Yatırımcılar dolardaki yükselişten dolayı tedirginlik duyarken 'Dolar alınır mı, satılır mı? Dolar yükselecek mi, düşecek mi?' sorularını araştırılmaya devam ediliyor. Ünlü ekonomist Şenol Babuşçu, dolar borcu olanları uyardı. Dolar için öyle bir tahminde bulundu ki duyanlar döviz bürolarına koşuyor. Bu seviyeden sonra uçacak! Şimdiden önleminizi alın. İşte gelen son dakika açıklaması.

DOLAR BORCU OLANLAR DİKKAT! RAKAMI DUYAN DÖVİZ BÜROSUNA KOŞUYOR

Dolar kurunda yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşların gündeminde. Ziraat Bankası Eski Genel Müdür Yardımcısı, Halkbank Eski Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi, Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şenol Babuşçu, dolarla ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi?' sorusuna yanıt veren Babuşçu, dolar borcu olanları uyardı.

hgghhghg-7.jpg

Dövizde yaşanan son dakika gelişmelerini değerlendiren Babuşçu, Merkez Bankası Başkan Yardımcısı'nın bankaların genel müdür yardımcılarının katıldığı bir toplantı yaptığını, toplantıda artan döviz iştahının ve Kur Korumalı Mevduat'ın (KKM) konuşulduğunu söyledi.

DOLAR YIL SONU NE KADAR OLACAK?

'Dolar yükselecek mi, düşecek mi?' sorusuna yanıt veren Babuşçu, seçimleri Cumhur ittifakının kazanması durumunda sene sonunda dolar kurunun 25 ile 26 lira civarında olacağı beklentisini paylaştı. Millet İttifakı'nın seçimleri kazanması durumunda yurt dışından beklenen kaynak girişi ile birlikte dolar kurunun 18 ile 20 lira arasında seyredeceği söyledi.

gfgfgf-2023-04-02t173146-263.jpg

2 NİSAN 2023 BUGÜN DOLAR NE KADAR?

1 Dolar bugün satış olarak ise 19.18 TL dolaylarında işlem görüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN