Zincir marketlerin indirim yarışı kızıştı! A101, BİM, ŞOK, Migros, Tarım Kredi... O ürünlerde yüzde 50 indirim yağmuru

Zincir marketlerin indirim yarışı kızıştı! A101, BİM, ŞOK, Migros, Tarım Kredi... O ürünlerde yüzde 50 indirim yağmuru

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz haftalarda verdiği indirim talimatı, zincir marketler arasındaki yarışı kızdırdı. Tek tek fiyat indirimine giden marketler, seçili ürünlerde yüzde 50'ye varan indirime başladı. İşte, A101, ŞOK, BİM, Migros ve Tarım Kredi Market indirimleri...

Marketlerdeki fahiş fiyat artışı uzun zamandır tartışma konusu olmaya devam ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan indirim talimatı gelmişti. Gelen talimatın ardından zincir marketler bugünden itibaren seçili ürünlerde yüzde 50'yi bulan indirim uygulamaya başlayacak.

SEÇİLİ ÜRÜNLERDE YÜZDE 50 İNDİRİM

Tarım Kredi Market, Migros, A101, ŞOK, BİM gibi Türkiye'nin en büyük zincir marketleri bugünden itibaren indirime gidiyor.

a101-bim-sok-indirim-1.jpg

İndirim uygulanacak ürünler arasında; et, süt ürünleri, yumurta, sebze ve meyveler, baklagiller ve temizlik ürünleri yer alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN