Elon Musk, Tesla'yı Apple'a satmak istemiş

Elon Musk, Tesla'yı Apple'a satmak istemiş

Elektrikli otomobil markası Tesla’nın sahibi olan Elon Musk'dan Apple itirafı geldi. Kötü dönemdeyken Tesla’yı satmayı düşünen Musk, Apple'un CEO'su Tim Cook ile görüşmek istediğini söyledi.

Dünyanın en çok elektrikli otomobil üreten firmalarından biri olan Tesla'nın sahibi Elon Musk şirketin kötü dönemler geçirdiğini bu dönemlerde Tesla'yı satmak istediğini itiraf etti. Tesla'yı teknoloji devi Aplle'a satmak istediğini söyleyen Musk, Apple CEO’su Tim Cook’un görüşmeye yanaşmadığını belirtti.

ABD merkezli teknoloji şirketi Apple'ın otomobil üreteceği bir süredir konuşuluyordu. Son olarak Reuters imzalı habere göre projenin tarihi de belli oldu.

ABD merkezli şirketin üreteceği ilk elektrikli otomobilin 2024 yılında seri üretime geçeceği iddia edildi. Bu haber sonrası Tesla’nın sahibi Elon Musk’tan itiraf gibi bir açıklama geldi.

Musk kişisel Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada bir dönem Tesla’yı satmayı düşündüğünü itiraf etti.

Elon Musk, Tesla’yı Apple’a satmayı düşündüğünü hatta bunun için şirkete haber gönderdiğinin altını çizdi.

Musk’ın iddiasına göre, Apple’ın en yetkili ismi olan CEO Tim Cook, gelen görüşme teklifini reddetti.

Musk’ın iddiaları hakkında Apple tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN