Ezo, Ali’ye yardım etme kararı aldı…

Ezo, Ali’ye yardım etme kararı aldı…

Mucize Doktor’un 47. yeni bölümüyle Perşembe akşamı yine pek çok olayla ekranlara geliyor. Fox TV’de Mucize Doktor’un yeni bölümünde ceza nöbeti tutmak zorunda olan Ali, Nazlı hakkında düşünüp duruken, Ezo, Ali’ye Nazlı konusunda yardım etme kararı alıyor.

Mucize Doktor dizisinin 21 Ocak Perşembe akşamı yayınlanan son bölümünde asistanlar 36 saatlik zorlu bir nöbet tutmak zorunda kaldı. Bu nöbetin sonunda ise asistanlar biri başasistanlığa yükselirken birinin siciline yeni cezalar eklendi. 

İŞTE MUCİZE DOKTOR’UN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Vuslat tarafından teklif alan Beliz, bu teklifi geri çevirmekte kararlıdır ancak, hastanede yaşanan yeni aksaklıklar nedeniyle Beliz, teklifi geri çevirmekte zorlanmaya başlar. 

Hastanenin diğer yarısını almayı teklif eden Vuslat, bu satışın gerçekleşmemesi durumunda durumun daha da kötüleşeceğini, asistanların ücretlerinin ödenemeyeceğini ve ekipmanların birer birer elden çıkarılmak zorunda kalacağı ve sonunda hastanenin tamamını kendisinin alacağını söyler. 

mucize-doktor-yeni-bolum-fragmanii.jpg

Öte yandan yeni başasistan olan Nazlı’nın yoğunluk nedeniyle başını kaşıyacak zamanı yoktur. Ali ise, ceza nöbetinden ceza nöbetine koşmasına rağmen aklı fikri Nazlı’nın onu unutup unutmadığındadır. Çünkü Nazlı çok yoğun olduğu bir zamanda Ali ile göz göze gelmesine rağmen Ali ile hiç ilgilenmemiştir. Vuslat Ali’den hiç hoşlanmamaktadır ve yeni patronun kendisi olduğunu söyler. Ali’nin Ezo ile görüşmesini istemeyen Vuslat, arkadaşlıklarını kesmezse Ali’yi hastaneden kovmakla tehdit eder. Ezo ise annesinin girişimlerinden habersizdir ve Nazlı konusunda Ali’ye yardım etme kararı alır. Ancak Vuslat, hem hastane hem de Ali için çok farklı planlar yapmaktadır. 

MUCİZE DOKTOR’UN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Asistanlar zorla da olsa yarı maaşla çalışmaya razı oldular ancak bu seferde önlerinde tam 36 saat süren bir zorlu bir nöbet vardır. Yaşananlardan dolayı sinirleri gerilen Ali ve Ferman kavga eder. Ötey yandan Ezo annesiyle anlaşır ve Ali’ye veda etmek zorunda kalır. 36 saat süren zorlu nöbetin ardından ise Ali’nin siciline yeni ceza nöbetleri eklenir, Nazlı ise yeni başasistan olur. Beliz ise hiç beklemediği bir teklif ile karşı karşıya kalır. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN