Fatma dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? Temizlikçiden seri katile dönüşümün hikayesi

Fatma dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? Temizlikçiden seri katile dönüşümün hikayesi

Başrolünde Burcu Biricik'in yer aldığı 'Fatma' dizisi nihayet izleyicisiyle buluştu. 27 Nisan 2021 Salı günü Netflix'te yayınlanan iddialı dizi, adını aldığı Fatma'nın ilginç hikayesine odaklanıyor. İşte, merakla beklenen fragman...

Çekimleri 2019'un sonunda başlayan fakat koronavirüs salgını nedeniyle gecikmeler yaşanan Fatma dizisi, izleyicisiyle buluşuyor. Hayatını temizlikçilikle kazanan Fatma'nın kayıp kocası Zafer'i ararken beklenmedik bir cinayet işlemesi ve ardından seri katile dönüşmesinin anlatıldığı dizi heyecan uyandırdı.

FATMA DİZİSİ FRAGMAN

FATMA DİZİSİ NE ZAMAN, NEREDE YAYINLANACAK?

İlk yayınlanan fragmanıyla psikolojik bir drama olduğunu ortaya koyan Fatma dizisi, 27 Nisan 2021 Salı günü saat 11.00'den itibaren 6 bölümden oluşan 1. sezonuyla Netflix'in içerik kütüphanesindeki yerini aldı ve abonelerinin erişimine açıldı. 2. sezonun çekilip çekilmediğine dair henüz bir bilgi bulunmuyor. Bilindiği üzere Netflix yağımı diziler, bütün sezonlar çekildikten sonra 1 yıl arayla yayınlanıyor. Dizinin sadece ücretli hizmet veren Netflix platformunda yayınlanacağını belirtelim.

FATMA DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Temizlikçi olarak çalışan Fatma'nın hayatı, bir süre önce hapishaneden çıkan kocası Zafer'in aniden ortadan kaybolmasıyla bambaşka bir hal alır. Kocasını aramaya başlayan Fatma, kendisini beklenmedik bir anda bir cinayet işlerken bulur. Bu cinayetten kocasının karanlık bağlantılarının haberdar olması ise Fatma'nın hayatı için büyük tehlike oluşturur. Fatma'nın hayatta kalabilmek için can almaya devam etmekten başka çaresi yoktur. Öldürmeye devam ettikçe bu durumu hayatta yaşadıklarından intikam alma ritüeline dönüştüren Fatma, bir yandan temizlikçi kadın sıfatına gizlenerek cinayet işlemeye devam ederken bir yandan da kocasını bulmaya çalışır.

2021-04-13-144707.jpg

FATMA DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

İdea Film'in yapımcılığını üstlendiği, müziklerini Tufan Aydın'ın yaptığı, Özgür Önurme'nin senaryosunu yazdığı ve Özer Feyzioğlu ile yönetmenliğini paylaştığı Fatma dizisi oyuncu kadrosunda; Burcu Biricik (Fatma Yılmaz), Uğur Yücel, Mustafa Konak, Hazal Türesan, Olgun Toker, Gülçin Kültür Şahin, Deniz Hamzaoğlu, Mehmet Yılmaz Ak, Çağdaş Onur Öztürk, Melis Sezen gibi isimler yer alıyor.

FATMA DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Konusuyla merak uyandıran Fatma dizisinin çekimleri İstanbul'un çeşitli ilçelerinde ve semtlerinde yapıldı. Fatma'nın evi Suriçi'ndeki Yedikule mahallesinde bulunurken, temizlik için gittiği işyerleri Levent semtinde bulunuyor. Tren istasyonu sahneleri de uzun zamandır kullanıma kapalı olan Yedikule tren istasyonunda çekildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN