Şenyaşar ailesi: Demokratik bir gelecek ve adalet için oyumuzu değişimden yana kullandık

Şenyaşar ailesi: Demokratik bir gelecek ve adalet için oyumuzu değişimden yana kullandık

Eşi ve iki oğlunun öldürülmesiyle Şanlıurfa Adliyesi önünde “Adalet Nöbeti”ne başlayan Emine Şenyaşar ve oğlu Yeşil Sol Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Ferit Şenyaşar, oylarını kullandı. Ferit Şenyaşar, “Demokratik bir gelecek ve adalet için oyumuzu değişimden yana kullandık. Hiçbir makam, mevki insan hayatından daha değerli değildir” dedi.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, 14 Haziran 2018 tarihinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın seçim çalışması sırasında, Şenyaşar ailesinin işlettiği dükkâna girmesi ve başlayan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesinin ardından meydana gelen olaylarda milletvekilinin korumalığını yapan kardeşi Mehmet Şah Yıldız ve hastaneye sevk edilen Esvet Şenyaşar ile iki oğlu, Celal ve Adil Şenyaşar hayatını kaybetmiş, sekiz kişi de yaralanmıştı.

Eşi ve iki çocuğunu kaybeden Emine Şenyaşar, oğlu Ferit Şenyaşar ile Şanlıurfa Adliyesi önünde Adalet Nöbeti’ne başlamıştı.

'HİÇBİR MAKAM MEVKİ İNSAN HAYATINDAN DAHA DEĞERİ DEĞİL'

Emine Şenyaşar ve Yeşil Sol Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Ferit Şenyaşar, oylarını Suruç ilçesindeki Fethi Şimşek Kız Anadolu Lisesi’nde kullandı.

Sosyal medya hesabından annesi ile birlikte oy kullandığı görüntüleri paylaşan Ferit Şenyaşar, “Demokratik bir gelecek ve adalet için oyumuzu değişimden yana kullandık. Hiçbir makam, mevki insan hayatından daha değerli değildir. Demokratik bir seçimin gerçekleşmesini temenni ediyoruz” dedi.

KILIÇDAROĞLU ZİYARET ETMİŞTİ

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa Adliyesi önünde Emine Şenyaşar ve oğlu Ferit Şenyaşar’ı ziyaret etmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN