Gerçek annesi olsa bile Umut’umu vermem

Gerçek annesi olsa bile Umut’umu vermem

9 yıl önce geçirdiği trafik kazasının ardından felç kalan kimsesiz Umut’un öz annesi ortaya çıktı, koruyucu anne Gülsüm Kabadayı “Annesi olsa dahi oğlumu vermem” dedi.

Antalya’nın Aksu ilçesinde 9 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucunda ağır yaralanan  bir genç, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı ve tedaviye alındı. Kaza sonucunda felç kalan gencin ailesine ulaşılamadı ve kimliği bir türlü tespit edilemedi. ‘Umut’ adı verilen genç, uzun bir süre hastanede kaldı ama yine de arayıp soranı olmadı. Şu an 25 yaşında olan Umut’a Gülsüm Kabadayı sahip çıktı ve ona  koruyucu annelik yapmaya başladı. 9 yıl sonra ise Antalya’da yaşamını sürdürmeye çalışan Umut’un öz annesi ortaya çıktı. Rusya’da yaşayan Azeri asıllı İrade Mustafaoğul, Umut’un oğlu olduğunu iddia etti. Geçen eylül ayında Kabadayı’yı ziyaret eden Mustafaoğul, Umut’un 16 yıl önce 7 yaşındayken kaybolan oğlu olduğunu söyledi ve gerçek adının da ‘Kenan’ olduğunu ifade etti. DNA testi yapılması için harekete geçen  Mustafaoğul, talepte bulundu.

17-02/06/ascdfasd.jpgMustafaoğul, yaşanan süreçle ilgili koruyucu anne Kabadayı’ya da sesli mesaj göndererek bilgi verdi. Mesajda “Rusya’daki resmi kurumlara yaptığım başvuru sonrasında Umut’un, büyük oğlum Reşat’a çok benzediği tespit edildi. DNA testi için benden ve eşimden kan örneği alındı. Konu, Moskova’daki savcılar tarafından da takip ediliyor” dedi.

Umut’un 9 yıldır bakımını üstlenen koruyucu anne Kabadayı da Mustafaoğul’un Rusya’da kayıpları arayan bir televizyon programı aracılığıyla kendisine ulaştığını belirtti.

Mustafaoğul’un Umut’un durumuna çok üzüldüğünü söyleyen Kabadayı şunları kaydetti:  “İrade Mustafaoğul, Umut’u oğlu gibi koklayıp sevdi. Umut da onu görünce elini kaldırdı ve gülmeye başladı. İlk defa bir yabancıya böylesine tepki verdi.

Uzun süre Umut’un yanından ayrılmadı ve ona kaybettiği oğlunun adıyla seslendi” diye konuştu. Umut’un kemik incelemesinde 1992 doğumlu olduğunun belirlendiğini anlatan Kabadayı “Mustafaoğul’un kaçırıldığını iddia ettiği oğlu da 1993 doğumluymuş. Yaşları birbirine uyuyor” dedi.

9 YILDIR GECE GÜNDÜZ BAKIYORUM

“Umut artık benim oğlum gibi” diyen ve 9 yıldır Umut’un bakımını üstlenen koruyucu anne Gülsüm Kabadayı  “Gerçek annesi çıksa bile onu vermeye niyetim yok. 9 yıldır on a gece gündüz bakıyorum. Eğer İrade Mustafaoğul gerçek annesi ise benim kendisinden tek beklentim Umut’un tedavisi için onun yanında olsun ve sonuna kadar ona moral desteğinde bulunsun” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN