18 yaşını dolduranlara müjde! Emniyet Genel Müdürlüğü ilkokul mezunu personel alımı yapacak! KPSS şartı yok

18 yaşını dolduranlara müjde! Emniyet Genel Müdürlüğü  ilkokul mezunu  personel alımı yapacak! KPSS şartı yok

İŞKUR yeni personel alımları için detayları paylaştı. 18 yaş ve üzeri herkesin başvuru yapabileceği yeni ilanlar yayınlandı. Emniyet Genel Müdürlüğü kapsamında yapılacak personel alımları için KPSS şartının olmadığı belirtildi. İşte personel başvuru detayları…

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında kurum bünyesinde bulunan eleman eksikliğini gidermek için yeni alımlar yapılacağı aktarıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü’nün hangi kadrolarda alım yapacağı merak edilirken detaylarda belli oldu. İşte personel başvuru detayları…


ALIMLARI İŞKUR ÜZERİNDEN

İŞKUR tarafından yayınlanan ilan doğrultusunda EGM bünyesinde personel alımı yapılacağı vurgulandı. 18 yaşından büyük ve ilkokul mezunu olan kişilerin başvuru yapabileceği ilan detayları belli oldu. Adaylardan KPSS şartı istenmediği belirtilirken alımların Tekirdağ kapsamında yapılacağı duyuruldu. İl Emniyet Müdürlüğü Tekirdağ bünyesinde yapılacak personel alımları için 4 adet garson alımı yapılacağını duyurdu. Alımların Polis Evi Şube Müdürlüğü kapsamında yapılacağı belirtilirken servis elemanı olarak başvuru alınacağı duyuruldu.

egm-personel.jpg


ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR İSTENİYOR?

İl Emniyet Genel Müdürlüğü kapsamında yapılacak personel alımları için adaylardan istenen şartlar şu şekildedir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması,
  • 18 yaşını doldurmuş olması,
  • Sosyal Güvenlik Kurumu üzerinden yaşlılık ya da emeklilik aylığı almıyor olması,
  • En az ilkokul mezunu olması,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması,

Yukarıda belirtilen şartları sağlayan adayların İl Emniyet Müdürlüğü kapsamında yapılacak personel alımlarına başvuruda bulunabilecek aktarıldı. Tamamlanan başvuru işlemleri için sonuçların kura çekimi ile belirleneceği duyuruldu. Kura çekilişleri 22 Haziran 2023 tarihinde yapılacak. Başvurular hakkında detaylı bilgi almak isteyenler İŞKUR üzerinden detayları öğrenebilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN