2020 LGS sözel ve sayısal örnek soru kitapçığı | LGS Kasım ayı örnek sorular 2020

2020 LGS sözel ve sayısal örnek soru kitapçığı | LGS Kasım ayı örnek sorular 2020

2020 LGS Kasım ayı soru kitapçığı yayınlandı. Haberimizden 2020 LGS sözel ve sayısal örnek soru kitapçığına ulaşabilir ve indirebilirsiniz. MEB'in deneme soruları her ay yayınlanacak. İşte 2020 LGS sözel ve sayısal Kasım ayı soru kitapçığı...

LGS (Liselere Geçiş Sınavı) tarihinin geçtiğimiz ayın sonunda belli oldu. Kasım ayı örnek sorular kitapçığı da yayınlandı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), ODSGM üzerinden PDF olarak LGS sözel ve sayısal örnek soru kitapçığının öğrencilerin erişimine açıldığını belirtti.

2020 LGS KASIM AYI ÖRNEK SORULARI

'2020 LGS örnek sorular kitapçığı nasış indirilir ya da nasıl ve nereden görüntülenir?' gibi sorular ile araştırmalarını sürdürüyor. MEB, Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü, her ay bu şekilde soru kitapçığı yayımlamaya devam edecek.

LGS SAYISAL VE SÖZEL ÖRNEK SORU KİTAPÇIĞI NASIL VE NEREDEN GÖRÜNTÜLENİR?

Haberimizden, 2020 LGS sözel ve sayısal örnek soru kitapçığını görüntüleyebilir, MEB'in deneme sorularıyla kendinizi pekiştirebilirsiniz.

LGS KASIM AYI ÖRNEK SORULARI - TIKLAYIN

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN