60’ların romantizmini özleyenlere müjde: Ünlü sanatçının sergisi 4 Ekim’de açılıyor

60’ların romantizmini özleyenlere müjde: Ünlü sanatçının sergisi 4 Ekim’de açılıyor

Berna Gencebay’ın “ROMANTİZMİN ALTIN ÇAĞI” başlıklı kişisel sergisi 4 Ekim’te açılıyor. 60’lı yılların masumiyet ve zarafetini günümüz estetiğiyle buluşturan sergi, sanatseverleri aşkın, duygunun ve estetiğin altın çağına yolculuğa davet ediyor.

1960’ların romantik atmosferi İstanbul’un silüetleriyle yeniden hayat buluyor. İnsan kaynakları yöneticiliğinden sanata uzanan hikayesiyle dikkat çeken Berna Gencebay'ın “ROMANTİZMİN ALTIN ÇAĞI | THE GOLDEN AGE OF ROMANTICISM” başlıklı kişisel sergisi, 4 Ekim’de açılacak. Mitoloji, denizcilik ve nostaljinin modern resim teknikleriyle harmanlandığı ve yaklaşık 50 eserin yer alacağı sergi, 10 Ekim tarihine kadar İstanbul, Kadıköy’deki Luna Art Gallery’de izlenebilecek.

Çağdaş Türk sanatında nostaljik temaların yeniden yükselişini vurguladığı sergisi hakkında konuşan Berna Gencebay, “Bu sergi yalnızca bir dönem hatırlatması değil. Romantizmin hâlâ yaşadığını göstermeyi amaçlıyorum. Tuvalime yansıttığım her eser, geçmişin zarafetini bugünün ruhuyla birleştiriyor” dedi.

1960’lı yılların masumiyetini ve zarafetini günümüz estetiğiyle buluşturuyor

Berna Gencebay’ın “ROMANTİZMİN ALTIN ÇAĞI | THE GOLDEN AGE OF ROMANTICISM” isimli sergisi; yağlı boya, akrilik, rölyef ve farklı dokuların kullanıldığı özgün eserlerden oluşuyor. Yeşilçam’ın unutulmaz yıldızlarına ve İstanbul’un zamansız güzelliğine sanat aracılığıyla saygı duruşunda bulunuyor. 1960’lı yılların masumiyet ve zarafetini günümüz estetiğiyle buluşturuyor. Sanatseverleri aşkın, duygunun ve estetiğin altın çağına yolculuğa davet ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN