ABD'deki Türk yoğurt şirketinden dikkat çeken iş ilanı: 'Hayalet yazar'a 278 bin dolar maaş

ABD'deki Türk yoğurt şirketinden dikkat çeken iş ilanı: 'Hayalet yazar'a 278 bin dolar maaş

ABD’li yoğurt şirketi Chobani'nin verdiği iş ilanı dikkat çekti. İlanda Chobani’nin kurucusu Hamdi Ulukaya için yazı yazacak, konuşma metinleri hazırlayacak ve blog için içerik üretecek bir ‘hayalet yazar’a 278 bin dolar maaş verileceği belirtildi.

Kurucusu Hamdi Ulukaya olan yoğurt şirketi Chobani'nin web sitesi ve LinkedIn’de yayınladığı iş ilanı gündem oldu. İlanda şirketin CEO’su Hamdi Ulukaya adına yazı yazacak, konuşma metinleri hazırlayacak, olağanüstü yazma ve hikaye anlatma becerilerine ve 15 yıllık iş deneyimine sahip bir ‘hayalet yazar’ arandığı belirtildi. Ulukaya adına yazarlık yapacak kişiye yıllık 185 bin 600 ila 278 bin 400 dolar arasında maaş ödeyeceğini duyuruldu. İlana yüzlerce kişi başvurdu.

screenshot-1.jpg

İlan sosyal medyada gündem olmasının ardından yayından kaldırıldı. Şirketin yayınladığı diğer iş ilanlarında ulusal hesap yöneticisi için yıllık 163.200 dolar, otomasyon kontrol mühendisi için yıllık 127.200 dolar maaş verileceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN