Aldığı ürün küflü diye paylaşmıştı... Patiswiss’in CEO'sundan şok cevap geldi: "Senin karşında dev Migros ve biz varız"

Aldığı ürün küflü diye paylaşmıştı... Patiswiss’in CEO'sundan şok cevap geldi: "Senin karşında dev Migros ve biz varız"

Marketten aldığı ürün küflü çıkınca sosyal medyada paylaştı hiç beklemedik bir yanıtla karşı karşıya kaldı. CEO’dan şok yanıt, "Senin karşında dev Migros ve biz varız"

İş dünyasının yer aldığı sosyal medya platformunda yapılan bir paylaşım ortalığı karıştırdı. Beyazlatılmış ve küflenmiş çikolataların fotoğrafını paylaşan kullanıcı Patiswiss CEO'sunu çılgına döndürdü. Yaptığı paylaşıma tepki alan kullanıcı beklenmedik bir cevapla karşı karşıya kaldı. İşte ünlü CEO’nun o paylaşımı...

MARKASINA SAHİP ÇIKTI

Ürünlerin asla küflenemeyeceğine savunan CEO Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, "Sanırım evinizdeki nem oranına bir göz atmalısınız. Herkesin bizi marka karalama suçlamalarıyla tehdit ettiği gibi görünüyor. Anlaşılan herkes bizim hizmetimize ihtiyaç duyuyor" açıklamasında bulundu.

adsiz-tasarim-2024-04-21t105849-646.png

Son zamanlarda marketlerde de alınan ürünlerde sık sık şikayet yaşanırken sosyal medya üzerinden tepkisini gösteren müşteriler ürün kalitesinin arttırılması ve muhafaza edilmesi konusunda farklı bir bakış açısı sağlıyor. Marketten aldığı çikolataların beyazlaşsın ve küflendiğini fark eden kullanıcı tepkisini sosyal medya üzerinden gösterdi. Ürünün fotoğraflarını paylaşarak açıklama yapan kullanıcıya Patiswiss CEO'sundan beklenmedik bir yanıt geldi.

CEO’DAN BEKLENMEDİK YANIT

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla duruma tepkisini gösteren kullanıcı şu ifadeleri kullandı:

"Kahve eşlikçilerime bakın, küflenmiş çikolataya ilk defa şahit oluyorum. Üstelik son tüketim tarihine daha var" ifadelerini kullanan kullanıcı paylaşımına "Muhtemelen tedarik zinciri sürecinde muhafaza koşullarında bir problem var" diye devam etti.

kuflu-cikolata-tartismasi-patiswiss-in-17253688-4545-m.png

Markanın temsilcisi ise hiç beklenmedik bir yanıt vererek hem kullanıcıyı hem de müşterileri şaşkına çevirdi. Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, "Bu ürünler hayatta küflenmez biliyor musun? Hadi doğru diyelim. Sen bence acil şekilde evindeki nem oranına falan baya bir bakmalısın. Bir de linkedinde paylaşacak hiç başka içeriğinin olmaması ne acı. Haklısın, prim yapmak için bize baya bir ihtiyacı var herkesin." dedi.

Söyledikleri yeterli gelmedi ki paylaşımın devamında şunları paylaştı:

“Aşağıya "çöp" falan yazanlara bak. Bizim avukatlarımız marka karalama, marka değeri düşürme vs. konularında neler talep edeceğinden herkes habersiz. Ayrıca, bize böyle bir durum olsa söyler, telafisini istersin. Karşında senin dev Migros ve biz varız. Herkes ürünün öyle arkasındaki. Haydi size kolay gelsin. Avukatlarımız iletişime geçecektir sizinle, ama ben kendi işimi kendim çözmeyi severim." şeklinde yanıtladı.

kuflu-cikolata-tartismasi-patiswiss-in-17253688-4933-m.png

Yapılan paylaşıma tepkiler artınca Tunaoğlu hemen mesajı silme kararı aldı. Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ise diğer CEO'lara benzemediğini ifade ederek şu sözleri söyledi:

kuflenmis-cikolata-paylasan-tuketiciye-avukatli-tehdit.webp

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN