Ankara, Eskişehir, Konya, Yozgat, Kayseri, Sivas... Güzel haber aylar sonra geldi: Yarın başlıyor

Ankara, Eskişehir, Konya, Yozgat, Kayseri, Sivas... Güzel haber aylar sonra geldi: Yarın başlıyor

Son dakika haberi... Ağustos ayında etkisini iyice artıran Afrika sıcaklıkları tüm yurdu kasıp kavurmaya devam ediyor. Ankara ve Eskişehir başta olmak üzere birçok kentte hava sıcaklıkları 40 dereceye kadar ulaşmış durumda. Vatandaşlar 'Sıcak havalar ne zaman bitecek? Bugün hava durumu nasıl?' sorusunu araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Konya, Yozgat ve Kayseri'de yaşayanlar dikkat! Kerem Ökten güzel haberi duyurdu. Yarından itibaren başlıyor!

Afrika sıcaklıkları tüm yurdu etkisi altına almış durumda. Ağustos ayının ilk haftasında etkisini gösteren El Nino ve Eyyam-ı Bahur hava sitemleri sıcaklıkları hızla artırırken Ankara başta olmak üzere bazı kentlerde sıcaklıklar 40 dereceye kadar ulaşmış durumda. Son 3 gündür ülke genelinde etkili olan serin hava vatandaşlara rahat bir nefes aldırırken 'Sıcak havalar ne zaman bitecek? Bugün hava durumu nasıl? Yağışlar ne zaman gelecek?' soruları merak konusu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. Eskişehir, Konya, Yozgat ve Kayseri'de yaşayanlar dikkat! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, saat verip güzel haberi duyurdu. Yarından itibaren başlıyor! İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Türkiye’nin kuzeydoğu kesimleri ile İç Ege'nin parçalı, yer yer çok bulutlu, İzmir, Manisa ve Aydın illerinin doğu kesimleri, Balıkesir'in güneydoğusu, Doğu Karadeniz kıyıları, Van, Hakkari ve Ağrı illerinin doğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Marmara’da kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

hghggh-2023-08-19t085652-319.jpg

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Halen ülkemizin doğu ve güneydoğu kesimlerindeki sıcak hava dalgasının 13.08.2023 Pazar gününden itibaren etkisini arttırarak, diğer bölgelerimizde de etkili olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da önümüzdeki hafta boyunca mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

KEREM ÖKTEN GÜZEL HABERİ DUYURDU: YARINDAN İTİBAREN BAŞLIYOR!

Yaptığı hava durumu tahminleriyle vatandaşlar tarafından yakından takip edilen ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, yeni bir paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesabından güzel haberi duyuran Ökten, Ankara, Eskişehir, Konya, Yozgat, Kayseri, Sivas'ta yaşayanlara müjdeyi verdi. Yarından itibaren serin havanın geleceğini söyleyen Kerem Ökten, "1 Eylül'de, yani takvimsel Sonbahar'da, beklenen Sonbahar başlayacak. Ondan sonra da her geçen gün sıcaklıklar düşecek. 1 Eylül'e kadar sıcaklar son çırpınışlarını yapacak. İç Anadolu'da geceler Yarın geceden itibaren rahatlamaya başlıyor." dedi.

b3.jpg

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

19 AĞUSTOS 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h1.png

20 AĞUSTOS 2023 PAZAR GÜNÜ

h2.png

21 AĞUSTOS 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

h3.png

22 AĞUSTOS 2023 SALI GÜNÜ

h4.png

24 AĞUSTOS 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

h5.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN