Ankara gece saatlerinde felaketi yaşayacak! Tüm vatandaşlar dikkatli olsun! Çankaya, Yenimahalle, Haymana…

Ankara gece saatlerinde felaketi yaşayacak! Tüm vatandaşlar dikkatli olsun! Çankaya, Yenimahalle, Haymana…

Türkiye'nin 3 büyük şehri arasında yer alan Ankara, gece saatlerinde felaketi yaşayacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminler kapsamında Ankara Valiliğine uyarı yazısı gönderildi. Ankaralı vatandaşlar o saatler için uyarıldı.

Ankara'da görülen sıcak hava peşinden felaketi getirdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalar kapsamında gece saatleri için uyarı yapıldı. Ankara valiliği tüm yurttaşları tek tek uyardı. Ankara'da Yarından itibaren etkili olması beklenen sağanak yağış nedeniyle sel ve su baskınına karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğinin altı çizildi.

O İLÇELERDE YAŞAYANLAR DİKKAT!


Ankara'da yaşayan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren önemli bir duyuru yapıldı. Gece saatlerinde dikkatli olunması gerektiği ifade edilirken özellikle Çankaya, Esenyurt, Altındağ, Haymana için uyarılar peş peşe sıralandı.

saganak-yagis-1.jpg

Ankara Valiliği'nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklama kapsamında Ankara ve çevresinde görülecek gök gürültülü sağanak yağışa karşı tüm vatandaşlar uyarıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiler kapsamında Ankara ve çevresinde gök gürültülü sağanak yağışların yarından itibaren merkez ilçelerde dahil olmak üzere kuzey ve batı çevrelerinde yerel ve kuvvetli olacağı belirtildi.

yagis-yagmur-1.jpg

Ankara için sağanak yağış uyarısı yapılırken ani sel, su baskını,​​​​​​​ yıldırım, yerel dolu yağışı, anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tüm vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiğinin altı çizildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN