Ankaralılar biliyormuş da susuyormuş! İstanbul ve Ankara'nın ortasında saklanan bir vaha! Konvoylarla gidiyorlar…

Ankaralılar biliyormuş da susuyormuş! İstanbul ve Ankara'nın ortasında saklanan bir vaha! Konvoylarla gidiyorlar…

Kalabalık şehir hayatından sıkılan milyonlarca kişi akın akın buraya koşuyor. Karadeniz Bölgesi'ni aratmayacak o görüntülerin adresi Ankara oldu. Doğal sarıçam ve karaçam ağaçları ile bezenmiş bu doğa harikası görenleri hayran bırakıyor. İşte Ankara'nın herkesten gizlediği o cenneti…

Ankara'dan İstanbul'a doğru yola çıkan herkes buraya uğramadan gitmeyecek. Ankara Tirebolu Devlet karayolu güzergahı üzerinde yer alan Çamkoru Tabiat Parkı, doğal sarıçam ve karaçam ağaçları ile bezenmiş eşsiz bir tablo oluşturuyor. Çamkoru Göleti’nden oluşan bu alan etrafına dizilmiş sıra sıra ağaçlar ile görenleri hayran bırakıyor. İşte Ankara'nın herkesten gizlediği o cenneti…


ÇAMLIDERE'NİN EŞSİZ GÜZELLİĞİ

Ankara'ya 110, Çamlıdere'ye 15 kilometre uzaklıkta olan Çamkoru Tabiat Parkı Kızılcahamam 38 kilometre Gerede'ye ise 50 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Ankara'nın Çamlıdere ilçesinde yer alan bu park 9 Mayıs 2008’de kullanımı açıldı. 220.65 hektarlık bir alana sahip olan park, zengin bitki örtüsü ile dikkat çekiyor. Odunsu ağaç türlerinin yanı sıra kurt, çakal, tilki, tavşan ve yaban domuzu gibi memeli türlerini de içerisinde barındırıyor. Çamkoru Göleti’nde değişik türlerde yer alan balıklar eşsiz bir ekolojik ortamı oluşturuyor.

camkoru.jpg


Kalabalık hayatın stresinden sıkılan kişiler soluğu Çamkoru parkında alıyor, Park içerisinde yer alan Doğa Eğitim Merkezi yer alırken Kır Kahvesi, voleybol sahası, tuvalet, giriş kontrol noktası gibi tesislerde bulunmaktadır. Ankara'nın tüm stresinden uzaklaşmak isteyenler soluğu Çamlıdere'de alıyor.


2023 ÇAMKORU TABİAT PARKI KONAKLAMA VE GİRİŞ ÜCRETLERİ

Çamkoru Tabiat Parkı'na gidecek olan Milyonlarca kişi ücretler hakkında araştırmalarına devam ediyor. Çamkoru Tabiat Parkı ücretleri şu şekildedir:

  • Kişi başı tam giriş ücreti: 21₺
  • Kişi başı indirimli giriş ücreti: 11₺
  • Bisiklet ile giriş ücreti: 11₺
  • ATV ve Motorsiklet ile giriş ücreti: 45₺
  • Kamyonet, pickup ve otomobil ile giriş ücreti: 65₺
  • Minibüs ile giriş ücreti: 190₺
  • Midibüs ile giriş ücreti: 315₺
  • Otobüs ile giriş ücreti: 630₺
  • Çadır kamp alanı ücreti: 90₺
  • 3 yataklı bungalov ev günlük konaklama ücreti: 325₺
  • Misafirhane kişi başı günlük konaklama ücreti: 275₺

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN