Babacan'dan Erdoğan'a: Bu saydıklarınız Türkiye'de neden olamıyor?

Babacan'dan Erdoğan'a: Bu saydıklarınız Türkiye'de neden olamıyor?

DEVA Partisi lideri Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daha iyi yaşam koşulları için Avrupa ülkelerine gidenlere yönelik "başka ülkelerin başka toplumların kapısına varanlara acıyarak bakıyoruz" sözlerini alıntılayarak, "Bu saydıklarınız Türkiye'de neden olamıyor?" diye sordu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da Etlik Şehir Hastanesi Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, daha iyi yaşam koşulları için Avrupa ülkelerine gidenlere yönelik, "Sırf daha iyi arabaya binmek, daha yeni telefon almak, daha çok konsere gidebilmek gibi süfli heveslerle başka ülkelerin başka toplumların kapısına varanlara acıyarak bakıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan'ın sözlerini Twitter hesabından alıntılayan ve Erdoğan'ı etiketleyen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Bu saydıklarınız Türkiye'de neden olamıyor? @RTErdogan" diye sordu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN