Bakan Koca baba ocağında: Babamın çıraklığını yaparak bugünlere geldim

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, doğup büyüdüğü Kulu'da temel atma töreninde konuştu. Bakan Koca'nın konuşmasını izleyenler arasında babası Hasan Koca'nın da olması dikkat çekti. Hasan Koca oğlunun konuşmasını arka sıralardan takip ederken, sık sık gözlerinin dolması ilginç anların yaşanmasına neden oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, baba ocağı olan Konya'nın Kulu ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette, “Bu topraklarda bakkal olan babamın çıraklığını yaparak bugünlere geldim. Bu topraklara hizmet etmek boynumun borcu. 5 yıllık Sağlık Bakanlığı döneminde sizleri mahcup edecek hiçbir şeye imza atmadık, Allah da nasip etmesin” ifadelerini kullandı. Bakan Koca'nın babası Hasan Koca da konuşma sırasında izleyici arasındaydı ve oğlunun konuşmasını gururlu ve duygulu bir şekilde takip etti.

1-001.jpg

Konuşmasının ardından ilçede incelemelerde bulunan Bakan Koca, hemşehrilerinin yoğun ilgisinden dolayı zaman zaman ilerlemekte zorlandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir