Bakan Mahmut Özer açıklama yaptı! Öğretmen atamaları için o tarih işaret edildi! Heyecanlı bekle işte sona eriyor

Bakan Mahmut Özer açıklama yaptı! Öğretmen atamaları için o tarih işaret edildi! Heyecanlı bekle işte sona eriyor

Yüzbinlerce öğretmen adayı atama için gün sayarken yapılan açıklamalarda yakından takip ediliyor. Konu hakkında araştırmalarını hızlandıran öğretmenler atama başvurularının ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Atama tarihleri belli oldu mu? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

Öğretmen olmak için ter döken binlerce vatandaş heyecanlı bekleyişine devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalar yakından takip edilirken öğretmen adayları da atama takvimi hakkında araştırmalarını hızlandırdı. Yapılacak olan atamalarda kadro ve branşların hangi alanda olacağı en çok araştırılan konuların başında yer alıyor. Peki, öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Atama tarihleri belli oldu mu? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…


ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ BELLİ OLDU MU?


Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer öğretmenlerin merakla beklediği o soruların yanıtını verdi. Konu hakkında açıklamaları yakından takip eden yüz binlerce öğretmen atama takvimi için gün saymaya devam ediyor. Bakan Mahmut Özer, Son 20 yıl içerisinde 750.000 öğretmen ataması yapıldığını belirtti.

mahmut-ozer.jpg

Atamaların her yıl yapıldığına değinen Özer, çalışmaların MEB tarafından yapıldığını vurguladı. Alım bekleyen öğretmenler için gerekli işaretlerin verilebileceğini vurgulayan Özer, tarihler belli olduğu zaman kamuoyu ile paylaşılacağını aktardı. Öğretmen atamalarının ilerleyen günlerde Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından açıklanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN