Bakan Varank'tan yerli aşı açıklaması

Bakan Varank'tan yerli aşı açıklaması

Yerli aşı çalışmalarına katılan bilim insanları ve ekipleriyle bayramlaşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "Sonbahar gibi Türkiye’nin yerli ve milli aşısını elde edebileceğimize inanıyoruz" dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı geliştirilen inaktif ve adenovirüs temelli aşı adaylarının çalışmalarının sürdüğü Ankara Şehir Hastanesi Klinik Araştırmalar Merkezi ile Ankara Üniversitesi Kanser Araştırma Enstitüsünü ziyaret ederek, yerli aşı çalışmalarına katılan bilim insanları ve ekipleriyle bayramlaştı.

"SONBAHAR GİBİ YERLİ AŞIYI ELDE EDECEĞİZ"

Bakan Varank, yerli aşı çalışmalarıyla ilgili olarak, "Aşı adaylarımızın faz çalışmalarında yeteri kadar gönüllü bulabilirsek ve aşı adaylarımızın sonuçları başarılı olursa sene sonundan önce sonbahar gibi Türkiye’nin yerli ve milli aşısını elde edebileceğimize inanıyoruz" dedi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN