Başvuru yapan herkese 1.250 TL verilecek! Şartlar çok basit! Sadece...

Başvuru yapan herkese 1.250 TL verilecek! Şartlar çok basit! Sadece...

Vatandaşlara bir destek de devletten geldi! Başvuran herkese 1.250 TL ödeme yapılacak. Şartları sağlamak ise çok kolay! Yapmanız gereken tek şey başvurmak! Ödemenin ayrıntıları paylaşıldı! İşte o şart...

Türkiye'de ihtiyaç sahibi ailelere verilen maddi destek devam ediyor. Başvuru yaparak destek almaya hak kazanan vatandaşlara 1.250 Türk Lirası tutarında yardım sağlanacak. Bu önemli destekler, PTT aracılığıyla hesaplara aktarılacak. IBAN bilgisi verenler, bu tutarı doğrudan banka hesaplarına alabilecekken, IBAN bilgisi vermeyenler PTT Kart veya PTT gişelerinden çekim yapabilecekler.

15 EYLÜL TARİHİNDE BAŞLAYACAK

1-023.jpg

Eylül ayında yapılacak olan aile destek ödemelerinin kesin tarihine dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak daha önceki ödemelerin genellikle 15 Eylül tarihinden itibaren başladığı göz önünde bulundurulursa, bu ödemelerin Eylül sonuna kadar sürmesi bekleniyor.

Temmuz ayında, aile destek programının ne kadar süreceği konusunda bazı belirsizlikler vardı. Ancak Ağustos ayında yapılan açıklamayla, Aile Destek Ödemesinin en az bir yıl daha devam edeceği duyurulmuştu. Ağustos ayı ödemeleri ise 15 Ağustos tarihinde hesaplara yatırıldı.

ÖDEME TUTARLARI NE KADAR?

2-hpg.webp

Eylül 2023 itibarıyla aile destek ödemeleri aşağıdaki şekildedir:

  • Geliri 450 Türk Lirası ve altında olan ailelere: 1.250 Türk Lirası
  • Geliri 450 Türk Lirası üzeri - 911,15 Türk Lirası ve altında olanlara: 1.100 Türk Lirası
  • Geliri 911,15 Türk Lirası üzeri - 1372,30 Türk Lirası ve altında olanlara: 950 Türk Lirası
  • Geliri 1372,30 Türk Lirası üzeri - 1833,45 Türk Lirası altında olanlara: 850 Türk Lirası

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN