Benzin fiyatlarında zam beklentisi! Bu gece itibariyle zam gelebilir... 4 Nisan Güncel akaryakıt fiyatları!

Benzin fiyatlarında zam beklentisi! Bu gece itibariyle zam gelebilir... 4 Nisan Güncel akaryakıt fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar tüm hızıyla devam ediyor. Brent petrol varil fiyatı ve dolar kurunda yaşanan dalgalanma sonucunda akaryakıt fiyatlarına da yansıyor. Benzin ve motorin fiyatlarında sürekli hale gelen fiyat değişimleri ise indirim ve zam haberleri ile dalgalanıyor. Kafası karışan sürücüler yeni güne, "indirim var mı?" veya "zam var mı?" soruları ile uyanıyor. Benzin fiyatlarında son gelen açıklama ile birlikte zam beklentisi oluştu. İşte tüm detaylar...

AKARYAKIT FİYATLARI YENİDEN GÜNCELLENİYOR!

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan dalgalanma petrol ofislerine de yansımaya devam ediyor. Rusya ile Ukrayna arasında patlak veren savaş ile birlikte brent petrol varil fiyatları tavan yapmıştı. Brent petrol varil fiyatındaki ani yükseliş ile birlikte uçuşa geçen benzin ve motorin fiyatları otomobil sahipleri tarafından büyük tepkiye neden oldu.

Dünya üzerindeki akaryakıt fiyatlarını etkileyen brent petrol varil fiyatındaki ani değişiklikler tüm dünyaya yansıdı. Ülkemizde yaşanan dolar kuru sorunu ile birlikte akaryakıt zammı biraz daha fazla etkilendiği söyleniyor.

Döviz kurlarında yaşanan değişiklikler ile doğrudan etkilenen akaryakıt fiyatlarında bu gece itibariyle yeni bir zam bekleniyor. Gelecek olan zam ile birlikte benzin fiyatları artış gösterecek. Gece yarısı itibariyle gelmesi beklenen indirim haberi ile sürücüler akaryakıt istasyonlarında sıraya girdi.

fw4et2kxgaacdzy.jpg

BENZİN FİYATLARINDA ZAM BEKLENTİSİ!

Otogaz fiyatlarında bugün itibariyle gelen 2 lira 4 kuruşluk indirim sonrasında yeni bir fiyat değişikliği daha gündeme geldi. Gece yarısı itibariyle benzin fiyatlarında zam gelmesi bekleniyor. Benzin fiyatlarında 1 lira 11 kuruş zam geleceği beklentiler arasında yerini aldı. Gece yarısı itibariyle gelecek olan benzin zammı ile birlikte litre fiyatının 22 lira 47 kuruşa yükseleceği tahminler arasında yer aldı.

gettyimages-1183060301-scaled.webp

İSTANBUL 4 NİSAN GÜNCEL AKARYAKIT FİYAT LİSTESİ!

İstanbul Anadolu Yakası Benzin fiyatı: 21,30 TL

İstanbul Anadolu Yakası Motorin fiyatı: 20,42 TL

İstanbul Avrupa Yakası Benzin fiyatı: 21,34 TL

İstanbul Avrupa Yakası Motorin fiyatı: 20,48 TL

ANKARA 4 NİSAN GÜNCEL AKARYAKIT FİYAT LİSTESİ!

Ankara Benzin fiyatı: 21,71 TL

Ankara Motorin fiyatı: 20,82 TL

İZMİR 4 NİSAN GÜNCEL AKARYAKIT FİYAT LİSTESİ!

İzmir Benzin fiyatı: 21,69 TL

İzmir Motorin fiyatı: 20,90 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN