Biri şaka yapıyor herhalde... 140 bin TL'ye kadar çıktı

Biri şaka yapıyor herhalde... 140 bin TL'ye kadar çıktı

Aracının sigortasını (KASKO) yeniletmek isteyen senarist Gani Müjde, teklif edilen tutarlar karşısında şaşkına döndü. KASKO teklifinin en düşük 40 bin TL, en yüksek ise 140 bin TL geldiğini aktaran Müjde, lüks değil normal bir otomobil kullandığını söyleyerek zamlara isyan etti.

Yüksek enflasyon nedeniyle bütçesi sarsılan vatandaşlar, litresi 20 TL'yi aşan akaryakıt fiyatlarıyla araçlarını daha az kullanmaya başladı. Enflasyona bağlı olarak katlanan kara taşıtları sigortası (KASKO) fiyatları, araç sahiplerini zor durumda bıraktı.

gani-mujde-arac-kaskosu-1.jpg

GANİ MÜJDE'YE KASKO ŞOKU

Aracına KASKO yaptırmak isteyen yönetmen ve senarist Gani Müjde, kendisinden istenen fiyatı Kanal D muhabiriyle paylaştı.

Kanal D'de yer alan habere göre; 7 yaşındaki aracına her yıl düzenli olarak KASKO yaptıran Müjde, yeniletmek istediği sigortası için sigorta şirketlerinden fiyat aldı.


EN DÜŞÜK KASKO TEKLİFİ 40 BİN TL

Geçen yılki fiyatın 5 katı olan 40 bin TL teklif geldiğini belirten ünlü senarist, fiyatlara baktığındaysa ayrı bir şaşkınlık yaşadığını söyledi.

KASKO fiyatının 140 bin TL'ye kadar çıktığını gören Gani Müjde, "Biri şaka yapıyor herhalde dedim. Şirketler 'Bize arabanı getirme biz bu işleri bıraktık' der gibiler" diye konuştu.

gani-mujde-arac-kaskosu-2.jpg

"NORMAL BİR ARACA BİNİYORUM"

İstenen KASKO bedelini sosyal medyada paylaştıktan sonra herkesin çok lüks bir araca bindiğini zannettiğini belirten Müjde, "Normal bir araca biniyorum" dedi.

Fiyatlar yüzünden aracına henüz KASKO yaptırmadığını söyleyen Gani Müjde, gelen zamlara isyan etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN