Böyle bir şeyi ilk defa göreceksiniz! Yağmurların ardından çalılıklardan süzülerek çıktı... Korkunç yılan istilası başladı!

Böyle bir şeyi ilk defa göreceksiniz! Yağmurların ardından çalılıklardan süzülerek çıktı... Korkunç yılan istilası başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntü herkesi şoke etti. Böyle bir şeyi ilk defa göreceksiniz! Yağmurların ardından çalılıklardan süzülerek çıktı. Dev yılan tüm dünyayı alarma geçirdi. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Korkunç yılan istilası başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Sosyal medyada birçok fotoğraf peş peşe paylaşılırken gelen son görüntü tüyleri diken diken etti. Böyle bir şeyi ilk defa göreceksiniz! Yağmurların ardından çalılıklardan süzülerek çıktı. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Korkunç yılan istilası başladı! Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

gfgffg-49.jpg

Son dönemlerde yılan haberleri vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edilirken sosyal medyada paylaşılan görüntü gündeme bomba gibi düştü. Böyle bir şeyi ilk defa göreceksiniz!

BU YILANI GÖRÜNCE TÜYLERİNİZ DİKEN DİKEN OLACAK

Himachal Pradesh'te şiddetli yağmurların ardından çalılıklardan çıkan albino yılanı herkesin ağzını açık bıraktı. O anlar cep telefonların kamerası ile ölümsüzleştirilirken yılanın boyunun 1.5 metre olduğu tespit edildi. Bu "garip" sürüngenin görülmesi, yerli halk arasında bir korku ve merak duygusu yarattı.

YAĞMURLARIN ARDINDAN ÇALILIKLARDAN SÜZÜLEREK ÇIKTI...

Albinolar, ayırt edici görünümleriyle tanınırlar ve alışılmadık pigmentasyonları nedeniyle nadiren görülürler. Nadir bir tür olarak işaretlenirler. Yerde yavaşça sürünerek, bir kayanın etrafına sarılarak ve sonunda ağaç dallarının etrafında dönerek görüldü.

gfgfgf-2023-08-01t103712-197.jpg

UZMANLAR UYARDI: KORKUNÇ YILAN İSTİLASI BAŞLADI!

Paylaşılan görüntüler sonrası uzmanlardan acil durum uyarısı geldi. Hava sıcaklıkların artmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN