Bülent Ersoy'un hayatı film oluyor: 'Diva' senaryoyu onayladı

Bülent Ersoy'un hayatı film oluyor: 'Diva' senaryoyu onayladı

Bülent Ersoy’un hayatı beyaz perdeye taşınıyor. Ünlü sanatçının yaşamını konu alacak sinema filmi için çalışmalar başladı. Orchestra Content tarafından hazırlanan ve senaryosu Mine Şengöz tarafından kaleme alınan film, Ersoy’un onayını aldı. Projenin tretman çalışmasının mayıs ayında tamamlanması planlanıyor.

Türk sanat müziğinin efsane isimlerinden Bülent Ersoy’un hayatı, sinema filmi oluyor. Orchestra Content tarafından hayata geçirilen projenin senaryosunu, deneyimli senarist Mine Şengöz kaleme alıyor.

Sanatçının bilinmeyen yönlerini, kariyer yolculuğunu ve yaşamındaki önemli dönemeçleri ele alacak film için senaryo çalışmaları sürerken, öykünün Ersoy tarafından onaylandığı belirtildi.

Filmin tretman çalışmasının mayıs ayına kadar tamamlanması planlanıyor. Yapım ekibi, projenin sanatçının eşsiz hayat hikâyesine yakışır bir anlatımla izleyiciyle buluşması için titizlikle çalışıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN