Burası Afrika değil Türkiye! Çanakkale'den sonra o ilimizde görüldüler... Dev yılanların yaptıkları şoke etti, istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Görüntüleri izleyince tüyleriniz diken diken olacak. Burası Afrika değil Türkiye! Çanakkale'den sonra o ilimizde görüldüler. Dev yılanların yaptıklarını izleyince küçük dilinizi yutacaksınız. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. O ilimizde istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler tüyleri diken diken etti. Burası Afrika değil Türkiye! Çanakkale'den sonra o ilimizde görüldüler. Dev yılanların çiftleşme dansı herkesi şoke etti. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde yılan istilası başladı! Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

hhghg-6.jpg

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip ediliyor. Diyarbakır'dan gelen görüntüler ise tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Dev yılanların yaptıkları herkesi şoke etti.

BURASI AFRİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Sıcaklıkların artmasıyla birlikte yılanlar adeta topraktan fışkırmaya başladı. Daha önce Çanakkale'den gelen yılan çiftleşme görüntülerinin ardından şimdi de Diyarbakır'dan ilginç görüntüler geldi. Dev yılanların yaptıkları herkesi şoke etti.

DEV YILANLARIN YAPTIKLARI ŞOKE ETTİ: AN BE AN KAYDEDİLDİ

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde bulunan bir köyde tarlasına giden çiftçi, uzun siyah yılanların çiftleşme dansına denk geldi. Yılanların çiftleşme dansını şaşkınlıkla izleyen çiftçi, o anları cep telefonu kamerasıyla çekmeyi de ihmal etmedi.

hghghg-2023-08-03t143525-875.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Paylaşılan görüntülerin ardından uzmanlardan acil durum uyarısı geldi. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan vakaların daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda çağrıda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN