Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanlar şimdi de oralardan çıkmaya başladı: Uzmanlar uyardı, evinizde bu varsa...

Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanlar şimdi de oralardan çıkmaya başladı: Uzmanlar uyardı, evinizde bu varsa...

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykularından uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler tüyleri diken diken etti. Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanlar şimdi de oralardan çıkmaya başladı. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Evinizde bundan varsa hemen atın!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Görüntüleri izleyince ağzınız açık kalacak. Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanlar şimdi de oralardan çıkmaya başladı. Evinizde bundan varsa hemen atın! Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde istila başladı.

gffggf-36.jpg

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip edilmekte. Adıyaman'dan gelen görüntüler ise tüyleri diken diken etti. Dev yılanlar öyle bir yerden çıktı ki görenlerin ağzı açık kaldı.

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Sıcaklıkların artmasıyla birlikte yılanlar adeta her yerden fırlamaya başladı. Adıyaman'dan gelen ihbar ise tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Dev yılanlar bir evin odunluğundan çıktı.

DEV YILANLAR ÖYLE BİR YERDEN ÇIKTI Kİ...

Yılanı fark eden ev sahipleri hemen itfaiye ekiplerini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri uzun çalışmalar sonucunda odunlukta bulunan yılanı yakaladı. Kafese konulan yılan kent merkezine uzak bir alana bırakıldı.

dffddf-95.jpg

UZMANLAR UYARDI: EVİNİZDE BU VARSA HEMEN ATIN

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan vakaların daha da artacağını ve bu durumdan dolayı odunluk ve ağır gibi yerlerde dikkatli olunması konusunda çağrıda bulunan yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN