Çamaşır makinesinin ömrünü 40 yıl uzatan formül! Her yıkamada 1 kaşık koyun

Çamaşır makinesinin ömrünü 40 yıl uzatan formül! Her yıkamada 1 kaşık koyun

Çamaşır makinesinin ömrünü 40 yıl uzatan formülü öğrenince her çamaşır yıkadığınızda aklınızda olacak. Tamirci yüzü göremeyeceksiniz. Yöntemi çok basit

Çamaşır makinesinin kireçlenmesi, sert su kaynaklı bir sorundur. Sert su, yüksek miktarda kalsiyum ve magnezyum mineralleri içerir. Bu mineraller, suyun ısındığında ve buharlaştığında çamaşır makinesinin içinde birikir ve kireç oluşturur. Bu kireç, makinenin içindeki boruları tıkayabilir ve makinenin performansını azaltabilir.

img-8159.jpeg

ÇAMAŞIR MAKİNESİ TEMİZLİĞİNDE PÜF NOKTA

Çamaşır makinesinin temizliği için evde bulunan malzemeler kullanılabilir. Sirke, çamaşır makinesinin içindeki kireç ve kirleri çıkarmak için etkili bir çözümdür. Bir su bardağı sirkeyi makinenin boş olan tamburuna döküp normal programda yıkayabilirsiniz.

KARBONAT

Karbonat da çamaşır makinesinin temizliği için kullanılabilecek bir malzemedir. Bir çorba kaşığı karbonatı makinenin boş olan tamburuna döküp normal programda yıkayarak kötü kokuları giderilebilir

LİMON

Limon ise çamaşır makinesinin içindeki kireçleri çıkarmak için etkili bir yöntemdir. Bir limonun suyunu makinenin boş olan tamburuna döküp normal programda yıkayarak kireçlerden arınabilirsiniz.

Özel temizlik ürünleri de çamaşır makinesinin temizliği için tercih edilebilir. Çamaşır makinesi temizleyici tabletler, içindeki kireç ve kirleri çıkarmak için kullanılır. Talimatlara uygun olarak kullanılmalıdır. Çamaşır makinesi temizleyici spreyler ise kötü kokuları gidermek için etkilidir. Yine talimatlara uygun olarak kullanılmalıdır. Çamaşır makinesi temizleyici sıvılar da kireç ve kirleri çıkarmak için kullanılabilir ve kullanım talimatlarına uygun olarak kullanılmalıdır.

Çamaşır makinesinin temizliği için evde bulunan malzemeler veya özel temizlik ürünleri kullanılabilir. Ancak özel temizlik ürünleri kullanmadan önce ürünün kullanım talimatlarını okumak ve talimatlara uygun olarak kullanmak önemlidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN