Dünya bu görüntüleri konuşuyor! Karnı deşilen yılanın içerisinden öyle bir şey çıktı ki... Tüyleriniz diken diken olacak!

Dünya bu görüntüleri konuşuyor! Karnı deşilen yılanın içerisinden öyle bir şey çıktı ki... Tüyleriniz diken diken olacak!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılan vakaları hızla artmaya başladı. Doğaya akın eden yılanlar bu sefer saldırıya geçti. Dünya bu görüntüleri konuşuyor! Karnı deşilen yılanın içerisinden çıkanı görünce tüyleriniz diken diken olacak. Görenlerin ağzı açık kaldı! Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Gördüğünüz gibi kaçın!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykularından uyandı. Zaman zaman insan bölgesine giren yılanlar bu sefer tüm dünyayı şoke etti. Karnı deşilen yılanın içerisinden çıkanı görünce tüyleriniz diken diken olacak. Dünya bu görüntüleri konuşuyor! Gördüğünüz gibi kaçın. Uzmanlar acil durum ilan etti. İstila başladı.

hjhjhj-2023-06-15t133533-308.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle takip edilmekte. Güney Afrika'dan gelen görüntüler herkesi şoke etti. Kobranın içerisinden çıkanlar herkesi korkuttu.

DÜNYA BU GÖRÜNTÜLERLE ÇALKANIYOR!

Zehirli yılanların ana vatanı olan Güney Afrika'da kaydedilen görüntüler herkesi korkuttu. Tüm dünya bu görüntüleri konuşuyor. Güney Afrika'daki toprak alanda bir kobra yılanının ölü olduğunu fark edenler acil olarak yılanın yanına gitti.

KOBRANIN KARNINDAN ÖYLE BİR ŞEY ÇIKTI Kİ...

Yılanın karnında bir şişlik olduğunu fark etmelerinin ardından bu şişliğin nedenini öğrenmek için yılanın karnı deşildi. İşte tam o sırada olanlar oldu. Karnı deşilen kobranın içerisinden başka bir yılan çıktı. Yetkililer yılanın, kendi türünü yedikten sonra can verdiği üzerinde duruluyor.

kkkk-1.jpg

Paylaşılan görüntüler sonrası uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. Hava sıcaklıkların arttıkça yılan vakalarında artacağını ifade eden yetkililer, saldırılara karşı vatandaşları uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN