En az ilkokul mezunu olanlar dikkat! O belediye 4 farklı kadroda 62 personel alımı yapacak! KPSS şartı yok

En az ilkokul mezunu olanlar dikkat! O belediye 4 farklı kadroda 62 personel alımı yapacak! KPSS şartı yok

Kamuda çalışmak için fırsat bekleyen vatandaşlar için yeni açıklamalar peş peşe geldi. O belediye en az ilkokul mezunu daimi personel alımı yapacak. Farklı meslek dallarında yapılacak personel alımları için detaylar paylaşıldı. İşte personel alımları hakkında merak edilen tüm detaylar…

Belediye kadrosunda çalışmak isteyen vatandaşların fırsat ayağına geldi. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilan doğrultusunda en az ilkokul mezunu daimi personel alımı yapılacağı belirtildi. Büyükşehir belediyeleri bölge genelinde personel alımlarına devam ederken Zeytinburnu Belediyesi 4 farklı meslek grubunda 62 daimi işçi alımı yapılacağını duyurdu. İşte personel alımları hakkında merak edilen tüm detaylar…

HANGİ ALANLARDA PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

Zeytinburnu Belediyesi 4 farklı pozisyonda toplam 62 personel alımı yapılacağını duyurdu. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilan doğrultusunda alımların hangi kadrolarda yapılacağı merak ediliyor. Belediye tarafından yapılan açıklama kapsamında alım yapılacak kadro ve kontenjan bilgisi şu şekildedir:

  • Temizlik Personeli – 32 Kişi
  • Aşçı – 10 Kişi
  • Garson – 10 Kişi
  • Komi – 10 Kişi

Personel alımları kapsamında adaylardan KPSS şartı istenmediği aktarıldı.
personel-2.jpg

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Zeytinburnu Belediyesi kapsamında yayınlanan ilanlara başvuruda bulunacak adaylar KPSS şartı istenmediği belirtilirken En az ilkokul mezunu olma şartı isteniyor. İlan kapsamında çalışacakları pozisyon için adayların tecrübeli olması gerektiği belirtildi. Aynı zamanda adayların insan ilişkilerinin de güçlü olması gerekiyor.

garson.jpg

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuruda bulunacak adayların 16 Haziran 2023 tarihine kadar başvuru işlemlerini tamamlaması gerekiyor. Başvuru işlemleri kapsamında adaylardan İkametgah belgesi, nüfus cüzdanı ve başvuru formu gibi farklı evraklar isteniyor. Başvuruların Zeytinburnu Belediyesi'ne şahsen yapılacağı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN