Erdoğan’dan NATO Zirvesi’nde ikinci gün temasları

Erdoğan’dan NATO Zirvesi’nde ikinci gün temasları

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi kapsamında gittiği Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta ikinci günde de ülke liderleriyle görüşmelerine devam ediyor. Erdoğan bugün İspanya, Hollanda ve Yunanistan Başbakanlarıyla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi kapsamında gittiği Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta dünya liderleriyle görüşmelerine devam ediyor.

İSPANYA BAŞBAKANIYLA GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanı Erdoğan LITEXPO Sergi ve Fuar Merkezi'ndeki görüşmelerinin ilkini İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ile yaptı.

Heyetlerin de katıldığı görüşmede Erdoğan'a, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç eşlik etti.

HOLLANDA BAŞBAKANIYLA BİR ARAYA GELDİ

Erdoğan, ilk görüşmesinin ardından Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile bir araya geldi. Erdoğan'a yine aynı isimler eşlik etti.

1-002.jpg

YUNANİSTAN BAŞBAKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Erdoğan, daha sonra ise Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis ile de bir araya geldi. Görüşmede Erdoğan'a, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç eşlik etti.

yunan.jpg

AB KOMİSYONU BAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Erdoğan ülke liderleriyle art arda yaptığı görüşmelerin ardından Avrupa Birliği komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ile de bir araya geldi.

erdoo.jpg

ARNAVUTLUK BAŞBAKANI RAMA İLE GÖRÜŞTÜ

Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi kapsamında Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ile bir araya geldi.

usz.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN